Fotbal intern

Daniel Pancu ia măsuri după înfrângerea cu Turris. „Au fost ultimele minute în tricoul Rapidului pentru ei”

23.08.2019 | 17:40
Daniel Pancu ia masuri dupa infrangerea cu Turris Au fost ultimele minute in tricoul Rapidului pentru ei

Daniel Pancu a anunțat schimbări la echipă după înfrângerea din ultima etapă cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-3. Antrenorul „giuleștenilor” va da afără câțiva jucători și va aduce întăriri pentru ca Rapid să se lupte la promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

Măsurile luate de Daniel Pancu după înfrângerea cu Turris

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a fost dezamăgit de prestația unor jucători la meciul cu Turris și a aunțat că va lua măsuri: „Vor fi schimbări cu siguranţă. Un număr de jucători s-ar putea să fi fost la ultimele minute sau secunde în tricoul Rapidului. Vorbesc o lună, două, trei, şase, dacă văd că nu înţelegi e timpul să ne despărţim. Vor veni 3 jucători şi ne vom despărţi de vreo 4-5 pentru că şi ieri am avut 31 de jucători la antrenament.”

„Nu jucăm în cupele europene, o să fie două etape intermediare, au trecut 3, mai sunt 16 meciuri de campionat, eu zic că undeva la 25 de jucători ne descurcăm. Şansă au avut toţi. De acum încolo vor avea din ce în ce mai puţine pentru că presiunea se transferă asupra mea”, a spus Daniel Pancu.

Jucătorii lui Turris Măgurele după victoria cu Rapid
Jucătorii lui Turris Măgurele după victoria cu Rapid

Rapid se află pe locul 9 după 3 etape

„Giuleștenii” au început noul sezon din Casa Pariurilor Liga 2 cu un egal în partida cu Farul Constanța, scor 0-0. În etapa 2 au obținut prima victorie a sezonului împotriva Concordiei Chiajna, scor 3-1, în timp ce în runda precedentă au suferit prima înfrângere cu scorul de 1-3 în deplasarea cu Turris Turnu Măgurele. Daniel Pancu a fost nervos la sfârșitul meciului pentru că echipa sa a deschis scorul, dar nu a știut să-și gestioneze avantajul.

Rapid se află pe locul 9 în clasament cu 4 puncte acumulate. În următoarea etapă, „giuleștenii” vor juca cu ASU Politehnica Timișoara pe teren propriu și speră să facă uitat rezultatul din ultimul meci.

  • 42 de ani are Daniel Pancu