Fotbal intern

Daniel Pancu îl înţelege pe Tamaş: “A mai avut probleme în partea superioară, la fel ca mine”

10.10.2018 | 09:09
Daniel Pancu il intelege pe Tamas A mai avut probleme in partea superioara la fel ca mine

Gabriel Tamaş a revenit la echipa naţională a României după trei ani de zile în care nu a mai fost convocat sub “tricolor”. Dat afară de Mirel Rădoi de la FCSB din cauza problemelor pe care le-a avut în viaţa extrasportivă, Daniel Pancu este de partea fundaşului pe care îl susţine mărturisind că şi el a fost la fel de rebel ca fotbalist.

Antrenorul lui Rapid, numit recent după demiterea lui Constantin Schumacher, spune că Tamaş poate fi util pentru cele două meciuri ale României din Liga Naţiunilor, cu Lituania şi Serbia:

De ce îl înţelege Pancu pe Tamaş

“Mie îmi pare rău cu nu am păţit şi eu ce a păţit şi Gabi, pentru că şi eu am avut momente bune, mai ales când jucam în Rusia, la Terek. Dar, plecând de la ideile preconcepute din România, oamenii nu au mai avut ochi pentru astfel de jucători. Cred că putea fi convocat mult mai devreme, pentru că şi sezonul trecut a fost fantastic pentru el.

A ajuns la 35 de ani, are maturitate deplină. A mai avut probleme în partea superioară, ca în cazul meu, dar acesta e temperamentul nostru, mai rebel. Cred că poate juca fără probleme încă un sezon la echipa naţională, în aceste calificări şi chiar şi în calificările pentru Euro 2020 poate fi un om de bază”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu îl înţelege pe Tamaş. Daniel Pancu în meciul de fotbal dintre CSA Steaua şi Academia Rapid contând pentru Liga a 4-a, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, sâmbătă, 14 aprilie 2018.
Daniel Pancu îl înţelege pe Tamaş. Daniel Pancu în meciul de fotbal dintre CSA Steaua şi Academia Rapid contând pentru Liga a 4-a

Pancu ştie ce simte Tamaş, având în vedere că de multe ori şi el a avut unele probleme. Cosmin Contra are probleme în defesnivă după ce mai mulţi jucători s-au accidentat, iar Gabriel Tamaş poate fi utilizat în cele două dueluri din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Serbia. Ambele meciuri ale echipei naţionale a României vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.