Pancu îl cere pe Becali la şefia FRF. Gigi a dezvăluit de ce nu ar candida

daniel pancu, gigi becali, rapid, liga 1, alegeri frf

Gigi Becali primeşte laude de la cine nu se aşteaptă. Legenda Rapidului, Daniel Pancu, l-a propus pe patronul Stelei la cârma FRF.

Update. Daniel Pancu i-a cerut lui Gigi Becali să candideze la şefia FRF, iar patronul lui FCSB i-a răspuns fostului jucător de la Rapid. "Eu am fost europarlamentar, am fost debutat, iar acum ce să fac? Să fiu preşedinte la FRF? După mă fac director tehnic şi manager. Eu nu aş câştiga şefia FRF pentru că nu mă votează nimeni. Ce să fac? Să fac campanie acum? Eu oricum conduc o echipă şi nu ar fi ok", a spus Gigi Becali. 


Alegerile pentru un nou preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. vor avea loc în luna aprilie a acestui an. Chiar dacă nu candidează, Daniel Pancu îl vede pe Gigi Becali un om potrivit pentru conducerea FRF.

"Oare de ce nu vine Gigi Becali la FRF? O persoană ca el ar trebui să conducă fotbalul românesc. În Ucraina s-a văzut că se poate, preşedintele investeşte în fotbal. La Rapid e greu, n-ar accepta lumea. Ar juca doar cu tribunele goale", a spus legenda Rapidului despre patronul Stelei.

Gigi Becali îl susţine pe Ionuţ Lupescu la şefia FRF

În ciuda laudelor lui Pancu, patronul Stelei are un favorit clar în persoana directorului Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu: ”Am făcut un anunţ public că îl susţin pe Lupescu şi că aş propune un salariu exact atât cât are la UEFA pentru ca să-l convingem să vină la Federaţie. Eu vreau să mă întâlnesc cu el. Iordănescu mi-a zis că pe cine susţin eu, ălă câştigă alegerile”, a spus Becali în cadrul unei emisiuni televizate.

Chiar dacă se bucură de o susţinere importantă din partea lui Becali, dar şi a membrilor Generaţiei de Aur, Ionuţ Lupescu a refuzat deocamdată să îşi depună candidatura la alegerile pentru şefia FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie.