Fotbal intern

Daniel Pancu, încântat de noul star de la FCSB: ”E la fel ca mine la 18 ani”

03.02.2021 | 12:17
Daniel Pancu incantat de noul star de la FCSB E la fel ca mine la 18 ani
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist și antrenor al echipei Rapid, Daniel Pancu, este încântat de noul star al celor de la FCSB, Octavian Popescu, jucător pe care l-a promovat atunci când era pe banca tehnică a giuleștenilor.

Puștiul de 18 ani al roș-albaștrilor este noua minune a fotbalului românesc, iar Cornel Dinu l-a comparat pe rând cu Florea Dumitrache și Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Și fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a avut numai cuvinte de laudă pentru atacantul lui Toni Petrea și crede că acesta este mai valoros decât Dennis Man.

Noul star de la FCSB, Octavian Popescu, lăudat de Daniel Pancu

Noul star al celor de la FCSB l-a impresionat și pe Daniel Pancu, iar fostul antrenor al Rapidului a dezvăluit că Octavian Popescu a debutat la seniori sub comanda sa într-un meci amical cu FC Voluntari, pe vremea când amândoi erau la formația giuleșteană.

ADVERTISEMENT

”Popescu e încântător. Primul meci la seniori îl are cu mine, un Rapid – Voluntari. Te uitai la mai mulți copii și vedeai un copil mic, blonduț, care ieșea dintr-o grămadă din aia ca la rugby. Se antrena cu Rapid, care a luat grupele de la Regal”, a declarat Pancu la emisiunea Digi Sport Special.

”Atunci au fost împrumutați Rapidului ca să ne putem desfășura activitatea în Liga 3. L-am chemat, a și jucat un sfert de oră la seniori, mi se pare. E genul de talent pur. În 2018 era treaba asta, când era foarte firav și micuț, acum e deja bărbat.

ADVERTISEMENT

Are o maturitate în joc și o dezinvoltură incredibilă. Depinde de multe ca să ajungă fotbalist. Talente din astea au mai fost multe. Cred că e la fel ca mine la 18 ani. Eu, într-un Iași – Craiova, pe o mocirlă în Copou, am adunat vreo 6 jucători și nu puteau să-mi ia mingea”, și-a amintit fostul fotbalist.

Într-o intervenție la Telekom Sport, Daniel Pancu l-a comparat pe Octavian Popescu cu Nicolae Dobrin. ”Pe Tavi Popescu nu ştiu cum l-a pierdut Rapid. E un talent fantastic, eu nu l-am văzut jucând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie, pe acolo”, a spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al Rapidului, Ionuț Voicu, a dezvăluit că giuleștenii au vrut să-l readucă pe Popescu la echipă, dar nu s-a mai putut. ”Îl ştiu pe Tavi, am lucrat o scurtă perioadă cu el, ştiu ce s-a întâmplat atunci. El a făcut parte dintr-un grup de jucători care nu aparţinea de Rapid, a ales altă variantă. A fost dorit chiar şi atunci când a plecat grupul, a fost dorit şi ulterior de Adrian Iencsi”, a afirmat Voicu.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 7,00 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: