Sport

Daniel Pancu, presiune pe jucători înainte de Norvegia U20 – România U20: ”Vreau mai mult de la ei!”

Selecționata U20 a României a remizat în Portugalia, 1-1, iar selecționerul Daniel Pancu crede că poate obține un rezultat pozitiv și-n Norvegia.
25.03.2023 | 12:36
Daniel Pancu presiune pe jucatori inainte de Norvegia U20  Romania U20 Vreau mai mult de la ei
Daniel Pancu este optimist înaintea jocului selecționatei U20 contra Norvegiei. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Selecționata U20, antrenată de Daniel Pancu, a remizat în prima partidă din acest an, 1-1 cu Portugalia. Luni este programat al doilea test, cu Norvegia, tot în deplasare.

Daniel Pancu știe punctele forte ale Norvegiei

Echipa de seniori a României debutează astăzi, în Andorra, în campania preliminară pentru Euro 2024. Însă nu doar elevii lui Edi Iordănescu au parte de examene.

ADVERTISEMENT

Cei de la U21 au meciuri amicale în vederea turneului final găzduit de România și Georgia. Aseară, echipa lui Săndoi a cedat, 0-2, cu Portugalia. Iar marți va juca, la Sibiu, cu campiona continentală, Germania.

Tot cu un eșec s-a terminat și primul joc al echipei U19 din Turul de Elită. A fost 0-4 cu Norvegia, iar astăzi vor juca astăzi în compania formației Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT

Singura veste bună a venit de la echipa U20, antrenată de Daniel Pancu. Care a izbutit să remizeze, 1-1, contra Portugaliei, grație unui eurogol al lui Mogoș.

Urmează acum o nouă confruntare, cea de pe OsterHus Arena din Sandnes, contra Norvegiei. Și chiar dacă obiectivul declarat al lui Daniel Pancu este acela de a propune măcar doi-trei jucători pentru formația U21, tehnicianul pune preț și pe rezultate.

ADVERTISEMENT

”Vreau mai mult de la ei”, spunea tehnicianul după remiza cu Portugalia. Acest lucru înseamnă pentru Pancu nu doar o prestație superioară celei din meciul precedent, în special în plan ofensiv, ci și un rezultat pozitiv.

Pe care crede că elevii săi îl pot obține chiar dacă adversarul are, în opinia sa, atuuri superioare. ”E greu cu ei, ei îl au idol pe Haaland. Diferența e mare dintre noi și ei, încă e o diferență mare.

ADVERTISEMENT

În general, echipele nordice sunt agresive, bine organizate, puternice din punct de vedere fizic. Și, pe lângă organizarea bună la fazele fixe, au evoluat în ultimii ani și la alte capitole.

Dar am încredere că putem obține un nou rezultat pozitiv. Mă bucur că jucătorii au șansa de a se duela cu jucători de valoare prin participarea la Elite League U20”, a precizat Pancu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: