Fotbal intern

Daniel Pancu, întâlnire cu primarul Sectorului 1: „Să fie pace în Giulești!”

04.12.2019 | 15:08
Daniel Pancu, întâlnire cu primarul Sectorului 1: „Să fie pace în Giulești!”
Daniel Pancu și primarul Sectorului 1. Sursă Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a mers în cursul zilei de vineri la Primăria Sectorului 1, pentru o discuție cu Dan Tudorache. Antrenorului Rapidului a anunțat întâlnirea pe Instagram, alături de un mesaj sugestiv: „Să fie pace în Giulești!”, aluzie la discuțiile aprinse dintre el și primarul Tudorache.

Daniel Pancu a mers la Primăria Sectorului 1

După meciul cu UTA Arad, câștigat de Rapid cu 2-0, Daniel Pancu a avut o serie de acuze dure adresate oamenilor politici care s-au implicat în fotbal, susținând că imixtiunea patronilor „a distrus” sportul. Acum, la două săptămâni de la declarație, antrenorului Rapidului a mers la Primăria Sectorului 1, pentru a purta o discuție cu Dan Tudorache, susținător al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea a fost făcută publică de Daniel Pancu pe contul personal de Instagram, printr-o fotografie în care apare alături de primarul Sectorului 1, alături de o descriere menită să încheie posibilul conflict dintre antrenor și Dan Tudorache: „Să fie pace în Giulești!”.

Postarea lui Daniel Pancu de pe Instagram
Postarea lui Daniel Pancu de pe Instagram

Explicația lui Daniel Pancu

La scurt timp după postarea fotografiei, antrenorul Rapidului a declarat că s-a întâlnit cu Dan Tudorache pentru a vorbi despre stadionul din Regie, unde echipa dispută meciurile de pe teren propriu acum, și despre baza Pro Rapid.

ADVERTISEMENT

Da, a fost la domnul primar pentru că am vrut să vorbesc pesonal cu dânsul despre nişte chestii legate de stadionul Regie şi de baza Pro Rapid. N-am vorbit despre fotbal, chiar nu am vorbit. Voi explica mai multe la conferinţa de presă”, a declarat Daniel Pancu la Digisport.

După 19 meciuri disputate în această stagiune din Liga 2, Rapid este pe locul trei, ce asigură prezența la baraj la finalul sezonului, dar este despărțită de doar două puncte de poziția secundă, ocupată în acest moment de CS Mioveni.

Până la finalul anului, echipa lui Daniel Pancu mai are de disputat un singur meci, programat sâmbătă pe stadionul din Chiajna, contra Concordiei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri