Sport

Daniel Pancu, lăudat de oficialii FRF după România U20 – Polonia U20 2-0: „A reușit să-i monteze pe copiii ăștia”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, l-a lăudat pe Daniel Pancu după victoria României U20 în duelul cu Polonia U20, scor 2-0.
22.11.2022 | 09:25
Daniel Pancu laudat de oficialii FRF dupa Romania U20  Polonia U20 20 A reusit sai monteze pe copiii astia
Daniel Pancu, lăudat de oficialii FRF după România U20 - Polonia U20. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul FRF-ului este bucuros de felul în care Daniel Pancu a reușit să-i monteze pe jucătorii săi, mai ales după înfrângerea suferită cu Italia U20, scor 1-2.

Daniel Pancu, lăudat de oficialii FRF după România U20 – Polonia U20

Daniel Pancu a fost lăudat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, după victoria obținută pe „banca” României U20 în confruntarea cu Polonia U20:

ADVERTISEMENT

„Pancu are toată înțelegerea din partea noastră și sunt foarte bucuros că a reușit să-i monteze pe copiii ăștia. Pancu a fost și un jucător puternic, care a îmbinat talentul cu tehnicitatea și cu forța, făcând performanță în toate campionatele în care a jucat.

Echipa U20 va continua. Nu se termină fotbalul acum, le dăm posibilitatea și celor care vin din spate să evolueze. Cu toate riscurile care au fost, din discuția mea cu domnul președinte, se poate suda o echipă”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că și Lobonț a făcut o treabă bună, câștigând niște meciuri dificile. El a îmbinat eșecurile cu rezultatele mai rușinoase”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

„Pancu merge peste tot în țară, stă de vorbă cu jucătorii!”

„Pancu are mai mult timp, e un timp care merge mult în țară peste tot, stă de vorbă cu jucătorii, stă de vorbă cu antrenorii și se implică mult.

ADVERTISEMENT

Secunzii nu sunt part-time, sunt angajați ai FRF. La U20, Cătălin Munteanu e angajat la un club, el vine în momentul acțiunilor”, a continuat Mihai Stoichiță.

„Pancu îi poate fi de real ajutor lui Emil Săndoi și va deveni un membru importan în staff-ul echipei lui Emil Săndoi. Nu vă pot spune exact, trebuie să vedem cum va fi receptat și de Federațiile celălalte.

ADVERTISEMENT

Să vedem ce reacții vor avea și din ce știu eu, vom merge și noi mai departe, din ce am discutat cu domnul președinte”, a mai spus directorul tehnic al Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT