Sport

Daniel Pancu, legendă și pentru Beșiktaș! Fanii au vrut să intre cu 3.000 de poze cu el la derby-ul cu Fenerbahce

24.09.2018 | 22:50
Daniel Pancu legenda si pentru Besiktas Fanii au vrut sa intre cu 3000 de poze cu el la derbyul cu Fenerbahce
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului Rapid, rămâne un nume important și pentru suporterii lui Beșiktaș. Aceștia au vrut să intre la derby-ul cu Fenerbahce cu poze pe care apăreau Daniel Pancu îmbrăcat în tricoul de portar.

Decizia nu a fost una întâmplătoare. Ultima oară când Beșiktaș a câștigat pe terenul lui Fenerbahce s-a întâmplat în 2005, scor 4-3. Atunci, Daniel Pancu intra în poartă în minutul 83, la scorul de 4-2 pentru Beșiktaș, după ce portarul „vulturilor” fusese eliminat, iar echipa sa nu mai avea schimbări la dispoziție. Pancu a primit gol din penalty de la brazilianul Alex, dar în rest a apărat perfect, iar Beșiktaș a reușit să câștige acea partidă. Este o partidă care va rămâne pentru totdeauna în memoria fanilor lui Beșiktaș, iar aceștia au vrut să le-o reamintească și rivalilor lor.

ADVERTISEMENT

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus

Daniel Pancu, legendă și pentru Beșiktaș

Forțele de ordine nu i-au lăsat pe fanii lui Beșiktaș să intre cu aceste poze din rațiuni de securitate, însă câțiva dintre ei au reușit în cele din urmă să pătrundă în arenă cu ele și să le arate marilor lor rivali.

Daniel Pancu a evoluat pentru Beșiktaș în perioada 2002-2006, reușind să câștige un titlu național și o Cupă a Turciei. A evoluat totodată cu această echipă în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Pancu este în prezent director sportiv la Rapid, club alături de care a cucerit șase trofee ca fotbalist.

Beșiktaș rămâne în continuare fără victorie pe terenul lui Fenerbahce. Partida jucată luni seara s-a încheiat la egalitate scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 40 prin Babel, dar Fener a egalat în cele din urmă în repriza secundă prin Andre Ayew, în minutul 83.

ADVERTISEMENT

Beșiktaș ocupă locul 4 în acest moment în campionatul Turciei, după șase etape. Fenerbahce se află pe locul 13, la patru puncte în urma „vulturilor”.