Fotbal intern

Daniel Pancu, moment de sinceritate. “Am fost în TOP 10 petrecăreţi. Mă ajutau foarte mult escapadele!”

30.11.2018 | 19:22
Daniel Pancu într-un meci jucat pentru Rapid Bucureşti. Fostul atacant, moment de sinceritate după ce s-a retras

Daniel Pancu a decis să se retragă oficial la meciul jucat de Rapid Bucureşti cu Înainte Modelul, scor 1-0, iar fostul atacant a avut un moment de sinceritate după ce a jucat aproximativ 15 minute pentru gruparea din Giuleşti înainte ca stadionul “Valentin Stănescu” să fie modernizat pentru EURO 2020.

Daniel Pancu susţine că cele mai frumoase goluri înscrise în cariera de jucător profesionist au avut loc după nişte petreceri de pomină. Mai mult, acesta s-a inclus în TOP 10 petrecăreţi din lumea fotbalului românesc.

Daniel Pancu, moment de sinceritate după ce s-a retras

“Cele mai importante și mai frumoase goluri din viața mea le-am dat după niște petreceri d-astea făcute cu o săptămână înainte. Mă ajutau foarte mult escapadele alea. Când nu ieșeam în oraș deloc, eram, într-adevăr, un foarte bun atlet. Doar că petrecerea îmi dădea și creativitate. Cine înțelege înțelege!”, a spus Daniel Pancu, conform gsp.

Întrebat în legătură cu locul pe care l-ar avea într-un top al fotbaliştilor petrecăreţi, Daniel Pancu a răspuns: “Acum nici nu prea mai sunt la modă jucătorii ăștia, nici nu prea mai există. În generația mea prindeam și eu un loc printre primii 10, cred. Era concurență mare! Noi am fost crescuți așa, cu petreceri, influențați de generațiile vechi de jucători. În ziua de azi nu mai cunosc pe nimeni ca mine. Din echipa mea, nici dacă i-aș provoca eu nu cred că aș găsi pe careva să-mi facă față. Adică să le zic “Băi băieți, avem două zile libere, mergem undeva cu toții!”. Pe vremuri erau lucruri normale. Ți-am zis, nu înaintea meciurilor!”, a mai spus Pancu.

Daniel Pancu le dă indicaţii jucătorilor săi din postura de antrenor oficial la Rapid Bucureşti

“Nu beau tărie sau sucuri!”

Acesta a dezvăluit şi care este băutura pe care o preferă. “Cu alcool: bere germană sau vin alb foarte bun. Nu beau tărie, că-mi place să stau mai mult la masă, la taclale. Fără alcool: apă plată. Nu beau sucuri, prostii d-astea carbogazoase.”