Sport

Daniel Pancu nu concepe ca Marius Șumudică să antreneze FCSB: „Refuz să cred. Simt că nu se va întâmpla”

Vestea că Marius Șumudică va antrena FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe Daniel Pancu. Legenda clubului alb-vișiniu a refuzat să dea crezare unui astfel de scenariu.
20.05.2021 | 10:56
Daniel Pancu nu concepe ca Marius Sumudica sa antreneze FCSB Refuz sa cred Simt ca nu se va intampla
ADVERTISEMENT

În ciuda anunțului făcut miercuri seara de Gigi Becali, rapidiștii refuză să creadă că Marius Șumudică i-ar putea trăda acceptând să antreneze eterna rivală FCSB. Chestionat pe marginea subiectului, Daniel Pancu și-a exprimat convingerea că acest scenariu nu va deveni realitate.

Ar fi primul caz, nu cred că a mai fost un antrenor rapidist la FCSB. Eu încă refuz să cred și simt că nu se va întâmpla”, a declarat fostul mare jucător al alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ilie Dumitrescu mizează pe dorința lui Șumudică de a face performanță și îl vede capabil să gestioneze relația cu Gigi Becali, dar avertizează: „E clar că atunci când ai în spate o istorie la Rapid, trebuie să faci o alegere”.

Daniel Pancu nu-l vede pe Marius Șumudică la FCSB: „Refuz să cred”

E greu de comentat, refuz să cred deocamdată. E antrenor profesionist, face ce știe el că e mai bine pentru cariera lui. Ar fi o surpriză, dar sunt deciziile lui.

ADVERTISEMENT

Am văzut că e supărat pe Rapid, pe conducerea Rapidului. Cred că ar fi primul caz, nu a mai fost un antrenor rapidist la FCSB. De asta ar fi surprinzător, că nu s-a mai întâmplat până acum.

Cu siguranță își va pierde mult din popularitate la Rapid, nu știu dacă și din respect. Eu încă refuz să cred și simt că nu se va întâmpla”, a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a detonat bomba: „Am bătut palma cu Șumudică”

Totul a pornit de la anunțul surprinzător făcut de Gigi Becali. Târziu în noapte, patronul FCSB-ului, echipă care a ratat titlul pentru al șaselea sezon consecutiv, a dezvăluit că s-a înțeles cu Marius Șumudică pentru preluarea postului de antrenor principal după plecarea lui Toni Petrea. Ba chiar a explicat în cel mai mic detaliu cum au decurs discuțiile cu fostul tehnician al Rapidului.

Ieri m-a sunat MM și mi-a zis că Toni Petrea nu vrea să mai continue. I-am zis să îl mai întrebe, dacă vrea să se mai gândească. Dacă n-a vrut, cu forța n-am putut să îl țin. Cu Șumudică, totul a venit de la o chestie, o glumă. 

ADVERTISEMENT

Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro, el era plecat din țară și avea nevoie pentru niște apropiați. Acum, eu, în glumă, i-am zis să aducă banii. I-am zis în glumă: ”te puneam antrenor dacă erai serios”. El a zis ”credeam că vrei să îmi scazi datoria din contract”. 

Pe urmă a venit la mine, am stat, am stabilit și am zis să fie așa. Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 (n.r. miercuri, 19 mai) ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului. 

Mi-a zis ”Nu-i problemă, eu mă înțeleg cu tine! Dacă e, da, spun că am făcut echipa împreună cu Becali. Le spun eu, nu trebuie să mă mai întrebe ei după meciuri”.

Nu e cu supărare dacă nu vrea. Nu e o moarte de om. Dar nu cred că poate să refuze contractul ăla”, a anunțat patronul vicecampioanei în direct la TV, spre stupoarea întregii suflări rapidiste.


(P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT