Fotbal intern

Daniel Pancu nu crede că Dinamo e victimă sigură în derby: ”Și-au rezolvat problemele”

03.02.2021 | 11:22
Daniel Pancu nu crede ca Dinamo e victima sigura in derby Siau rezolvat problemele
ADVERTISEMENT

Fostul atacant rapidist Daniel Pancu a vorbit despre derby-ul Dinamo – FCSB și nu crede că elevii lui Jerry Gane vor fi victime sigure, înciuda faptului că roș-albaștrii au prima șansă.

Cele două formații joacă pentru prima dată după patru ani în timpul săptămânii derby-ul, majoritatea fiind programate în weekend.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a schimbat de la meciul tur cu FCSB, atât lotul “câinilor” cât și pe banca tehnică lucrurile stau diferit acum, impactul declinului financiar dovedindu-se a fi nimicitor la club în sezonul actual.

Daniel Pancu, analiză înainte de derby-ul Dinamo – FCSB

În ciuda tuturor problemelor cu care s-au confruntat în acest sezon, Daniel Pancu nu crede că Dinamo este învinsă dinainte în derby-ul cu FCSB, care este programat de la ora 20:45 pe stadionul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea vede Steaua favorită, dar eu nu sunt de aceeași părere. Dinamo are jucători, are internaționali, și-a rezolvat o parte din problemele financiare. Până la urmă e un derby, întotdeauna se mobilizează jucătorii, iar la fel era și la Rapid – Steaua.

Țin minte un meci din 2012 când noi eram în insolvență și am retrogadat la finalul anului. A fost 1-1 în Giulești, a egalat Bourceanu în minutul 90. Steaua era favorită clară atunci, iar cred că diseară va fi un meci asemănător”, a declarat Pancu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic este al doilea transfer reuşit de FCSB în această iarnă, după aducerea lui Risto Radunovic. Noul atacant al liderului din Liga 1 speră să prindă câteva minute în derby-ul cu Dinamo şi ştie deja cum este să marchezi împotriva “câinilor”.

Episodul 180 din “Derby de România” este în ziua în care regretatul Cătălin Hîldan ar fi împlinit 45 de ani. Dacă meciul s-ar fi jucat cu spectatori, ar fi fost ocazia perfectă pentru ca ultraşii din PCH să-i omagieze memoria fostului căpitan al echipei, dispărut dintre noi în urmă cu 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase este cel mai periculos fotbalist din lotul lui FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo. Căpitanul roș-albaștrilor nu e doar golgheterul la zi al campionatului, 14 reușite, la egalitate cu Dennis Man, ci și o ”Bestia Nera” pentru marea rivală.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 4,35 este cota pentru „FCSB marchează din penalty”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT