Daniel Pancu o ia pe urmele lui Gigi Becali și vrea să-și schimbe cetățenia! „Sunt mai respectat în Turcia decât în România!”

Andrei Șchiopu   
în Rapid Bucuresti
30/12/2019, 19:45
Daniel Pancu o ia pe urmele lui Gigi Becali și vrea să-și schimbe cetățenia! „Sunt mai respectat în Turcia decât în România!”
Daniel Pancu. Sursă foto: sportpictures.eu

Daniel Pancu o ia pe urmele lui Gigi Becali și spune că se simte mai respectat în străinătate decât în România, conform telekomsport.ro. Antrenorul Rapidului a mai spus că își poate lua oricând cetățenia turcă și că a mai fost aproape de două ori să o primească.

Daniel Pancu vrea să-și ia cetățenia turcă

Daniel Pancu vrea să-și ia cetățenia turcă și spune că în străinătate se simte mai respectat decât în România: „Şi eu pot face oricând demersuri, dar încă nu am licenţa Pro, abia am obţinut licenţa A, deci e posibil ca pe viitor să se întâmple”.

„Eu am mai fost de două ori aproape de a lua cetăţenia turcă, e a doua mea ţară, sunt mult mai respectat în Turcia decât în România şi cu siguranţă îmi doresc să antrenez acolo”, a mai spus Pancu.

Gigi Becali vrea cetățenia greacă

Gigi Becali a surprins pe toată lumea când a declarat că vrea cetățenia greacă, fiind supărat pe anchetele DNA deschise pe numele lui: Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta!

Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia… M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia!

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii… El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti.

De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie. Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia!

În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori!”, a mai spus patronul FCSB-ului.

  • 42 de ani a împlinit Daniel Pancu pe 17 august
Închide ×