Sport

Daniel Pancu, prima reacție după 1-1 cu Portugalia. Cum a „transformat” România U20: „ Trebuie să-i bați! Le dai și un cot în gură”

Daniel Pancu a oferit prima reacție după remiza obținută de România U20 în duelul cu Portugalia U20, scor 1-1, explicând cum a transformat echipa.
23.03.2023 | 19:40
Daniel Pancu prima reactie dupa 11 cu Portugalia Cum a transformat Romania U20  Trebuie sai bati Le dai si un cot in gura
Daniel Pancu, prima reacție după remiza cu Portugalia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul „tricolorilor mici” le-a atras atenția jucătorilor săi, explicându-le că în tribune sunt mereu prezenți scouteri, veniți să îi monitorizeze pe fotbaliștii adversarilor mai puternici, dar care pot să îi observe și pe ei, așa că trebuie să trateze serios fiecare partidă.

Daniel Pancu, prima reacție după remiza cu Portugalia

Daniel Pancu a vorbit despre transformările pe care le-a făcut la selecționata României U20, națională care era obișnuită să primească multe goluri în mandatul lui Bogdan Lobonț: „Avem și genetic activat să închidem niște spații, să facem densitate la mijlocul terenului, împotriva unor jucători de mare calitate, care vor ajunge departe.

ADVERTISEMENT

Noi plecăm cu handicap în fața lor, în primul rând de la mentalitate. Sunt echipe care de la 7-8 ani știu foarte bine mișcările lor și e foarte ușor să-și facă selecția, pentru că au de unde să aleagă.

La noi e o amestecătură. Unii joacă minge lungă, alții pasează, alții sunt învățați altfel, e foarte greu să facem un plan ofensiv. Pe parte defensivă sunt foarte mulțumit. Am menținut un nucleu de jucători, care să ne ajute”.

ADVERTISEMENT

„Nu reușim pe plan ofensiv, cel mai bine ar fi în România să avem jucători ofensivi care să vină de la același club sau să vină de la cluburi cu stiluri similare de joc.

Vreau mai mult de la ei. Nu poți la nesfârșit să stai defensiv, e consumul de energie foarte mare, nu poți să faci asta un meci întreg”, a mai spus Daniel Pancu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ca să fim respectați de vestici trebuie să-i bați și să le mai dai și un cot în gură”

„Mă bucur pentru că pe mulți jucători de astăzi, îi vom vedea în prima ligă de la anul. Nu se știe niciodată înaintea unui turneu final ce se poate întâmpla, pot apărea accidentări sau alte probleme, iar ei trebuie să fie pregătiți.

Ca grup sunt senzaționali, pornesc de la ideea de grup, sunt mulțumit de atitudinea lor încă de la meciurile trecute. Jucătorii au dat maximum din ce au putut da la meci.

ADVERTISEMENT

Le repet, noi suntem tratați de vestici… nu știu, au un aer de superioritate. Ca să fim respectați ca pe vremuri de vestici, trebuie să-i bați, dar nu doar să-i bați, să le dai goluri, să te bați cu ei și să le dai și un cot în gură”, a continuat Daniel Pancu.

„Nu se știe niciodată cum se ridică un scouter venit să vadă jucătorii celorlalți, care să îi vadă și pe cei ai noștri. Le spun mereu să nu fie fraieri, pentru că oricând pot fi observați și ei.

Avem următorul meci cu Norvegia, e greu cu ei, ei îl au idol pe Haaland. Poimâine vom pleca în Norvegia. Diferența e mare dintre noi și ei, încă e o diferență mare”, a mai transmis selecționerul României U20.


  • 1,38 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA oferită pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Mulți șoferi nu știu și riscă. În cât timp iese alcoolul din organism
Mulți șoferi nu știu și riscă. În cât timp iese alcoolul din organism
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO