Sport

Daniel Pancu, supărat pe un jucător după Chindia – Rapid 2-2. ”Poate îmi dă tatăl lui mesaj să își ceară scuze”

Remiza dintre Chindia și Rapid 2-2, a stârnit o furtună între legenda giuleștenilor Daniel Pancu și un fotbalist al dâmbovițenilor. Rapidistul așteaptă scuze din partea familiei fotbalistului.
20.11.2021 | 11:57
Daniel Pancu suparat pe un jucator dupa Chindia  Rapid 22 Poate imi da tatal lui mesaj sa isi ceara scuze
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște, cu doi oameni mai puțin pe teren, a ținut piept Rapidului și doar o greșeală flagrantă de arbitraj i-a privat pe dâmbovițeni de al cincilea succes stagional.

La finalul partidei, încheiat la egalitate 2-2, Daniel Pancu a găsit o explicație pentru semieșecul de la Ploiești, care l-a înfuriat pe Marco Dulca, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

ADVERTISEMENT

Schimb de replici de la distanță între Daniel Pancu și Marco Dulca

Invitat în platoul emisiunii Digisport Special, Daniel Pancu a găsit repede explicații pentru evoluția nereușită a Rapidului.

Fostul internațional a concluzionat că frigul și vârsta unora dintre jucătorii giuleșteni au fost decisive în semieșecul  de la Ploiești, deși au evoluat cu doi oameni în plus pe teren o repriză întreagă.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei din Târgoviște, Marco Dulca, a ripostat și le-a cerut celor din studio să vorbească despre Chindia în loc să caute scuze pentru jocul slab al Rapidului.

”Mă ceartă și băiatul lui Cristi Dulca acum (Cristi Dulca este selecționerul echipei naționale feminine de fotbal a României – n.r.), care se năștea când luam eu titlul în 1999.

ADVERTISEMENT

Nu cred că a fost pe fază când am zis că merită să primească Oscarul antrenorul lor. Poate îmi dă tatăl lui mesaj să-și ceară scuze”, a reacțional Daniel Pancu.

Cristi Dulca și Daniel Pancu au fost coechipieri la Rapid

Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin, Cristi Dulca, și Daniel Pancu au fost coechipieri la Rapid în echipa care a cucerit titlul de campioană în 1999.

ADVERTISEMENT

Este anul în care s-a născut actualul mijlocaș al echipei Chindia Târgoviște, Marco Dulca, fotbalistul care a răbufnit la finalul meciului cu Rapid.

”Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia?

Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă. Nu e normal așa ceva”, a fost reacția lui Marco Dulca, în urma căruia Daniel Pancu s-a simțit obligat să ceară scuze din partea familiei fotbalistului.

ADVERTISEMENT