Fotbal intern

Daniel Pancu s-a dezlănţuit la adresa “patronului” Tudorache. “Primarii şi politicul au stricat fotbalul românesc! Pe mine e greu să mă lucreze!”

20.11.2019 | 16:24
Daniel Pancu s-a dezlănţuit la adresa
Daniel Pancu s-a dezlănţuit la adresa "patronului" Tudorache. "Primarii şi politicul au stricat fotbalul românesc! Pe mine e greu să mă lucreze!". Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid București a făcut un nou meci mare în Liga a 2-a. După succesele din ultimele etape cu CS Mioveni și Pandurii Târgu Jiu, giuleștenii au învins liderul UTA, scor 2-0, într-o restanță contând pentru etapa a 10-a a sezonului. La finalul duelului disputat în ”Regie”, antrenorul feroviarilor, Daniel Pancu, a lansat un atac extrem de dur la adresa primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, considerat părintele spiritual al proiectului noului Rapid.

Daniel Pancu s-a dezlănţuit la adresa “patronului” Tudorache. “Primarii şi politicul au stricat fotbalul românesc! Pe mine e greu să mă lucreze!”

Rapid a învins UTA, scor 2-0, după golurile marcate de Sandro Djuric (22) și Cătălin Hlistei, iar promovarea giuleștenilor pare din nou un obiectiv realizabil. După meci, antrenorul rapidiștilor, Daniel Pancu, s-a dezlănțuit la adresa primarului Sectorului 1, Dan Tudorache. Tehnicianul de 42 de ani recunoaște că, dacă nu erau fanii giuleșteni, el nu mai era de mult antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

”Au fost persoane care nu au tras la aceeași căruță. E greu să mă lucreze cineva pentru că eu sunt curat. Cine a încercat să mă lucreze de fapt a lucrat Rapidul. Primarii și politicul au stricat fotbalul românesc. De asta nu ne calificăm la turneele finale. Ei să se ocupe de infrastructură și de lucrurile pentru care sunt votați. Să lase oamenii de fotbal să se ocupe de acest sport. Dacă nu erau fanii nu mai eram de mult antrenorul Rapidului.”, a spus ”Pancone” după succesul cu UTA.

Relația conflictuală dintre Daniel Pancu și primarul Tudorache a început în septembrie. Atunci, edilul Sectorului 1 a pus presiune pe simbolul Rapidului, spunând că trebuie să promoveze, altfel va trebuie să plece. ”Pancu a semnat un contract în care condiţiile sunt clare, stricte faţă de promovare şi rezultatele din campionat. Atât timp cât Pancu va avea rezultate, el va duce Rapid în vara anului 2020 în Liga 1. Eu nu concep altceva decât promovarea anul viitor, nu există altă variantă. Când am început proiectul în Liga a 4-a, am promis că în vara lui 2020 vom ajunge în Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Rapid trebuie să promoveze. Dacă nu poate cu Ionescu, va veni Popescu. Dacă nu poate cu Popescu, vine Georgescu. Nu există altă variantă. Pancu are clauze clare de performanţă în contract. El şi-a asumat faptul că Rapid trebuie să promoveze”, a spus Tudorache pentru 1923.ro.

  • Rapid ocupă locul 3 în Liga a 2-a după 17 meciuri jucate în acest sezon. 31 de puncte au acumulat giuleștenii, cu unul mai puțin decât UTA, echipă care are un meci mai puțin disputat.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri