Fotbal intern

Pancu, întâlnire cu primarul Sectorului 1: “Asta e singura noastră şansă”

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, încearcă să preia clubul Rapid în subordinea instituţiei pe care o conduce. După ce fanii clubului giuleştean s-au strâns miercuri pentru a-i convinge...
10.07.2017 | 15:15
Pancu intalnire cu primarul Sectorului 1 Asta e singura noastra sansa

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, încearcă să preia clubul Rapid în subordinea instituţiei pe care o conduce. După ce fanii clubului giuleştean s-au strâns miercuri pentru a-i convinge pe consilierii locali să aprobe proiectul edilului, luni a venit rândul unei foste glorii a Rapidului să poarte discuţii cu Daniel Tudorache. Primarul s-a întâlnit cu Daniel Pancu, dar şi cu Nicolae Cristescu, fost acţionar al formaţiei din Grant.

Edilul l-a asigurat pe fostul căpitan al Rapidului că partidul din care face parte nu se va implica în politica clubului. La finalul discuţiei, Daniel Pancu a declarat că singura şansa a clubului giuleştean o reprezintă banii publici. Cred că şi suporterii noştri care în ultima vreme mai mult s-au certat între ei şi au orgolii, ar trebui să înţeleagă faptul că vremurile se schimbă. Deocamdată, şansa sportului în România o reprezintă banii publici”, a declarat Pancu pentru Dolcesport.

Nu doar Daniel Tudorache se interesează de soarta clubului din Giuleşti. Dan Leasă, manager general la FC Voluntari, a readus în discuţie o fuziune între Rapid şi clubul ilfovean. Acesta a declarat că Primăria din Voluntari va intra în licitaţia pentru a obţine brandul clubului din Grant. Conform lichidatorului judiciar al clubului din Giuleşti, licitaţia va avea loc, cel mai probabil, în a doua jumătate a lunii septembrie.

“Este de actualitate acel proiect. Dar să aşteptăm acea licitaţie, nu vreau să vorbesc foarte mult precum aceia care îşi fac reclamă pe seama Rapidului. Chiar vreau să ajutăm Rapidul şi nu doar eu, ci şi oamenii din Voluntari Vom intra în licitaţie. Dacă ne permite legea şi regulamentul”, a declarat Dan Leasă pentru prosport.ro.