Fotbal intern

Daniel Pancu, show la conferința de presă: ”Florinel Coman e un exemplu negativ pentru jucătorii mei” + a sărit în apărarea lui Gigi Becali

24.02.2020 | 20:30
Daniel Pancu show la conferinta de presa Florinel Coman e un exemplu negativ pentru jucatorii mei  a sarit in apararea lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Rapid București, Daniel Pancu, a făcut un adevărat show la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Turris Oltul Turnu Măgurele, ultima din etapa a 22-a din Liga 2.

Daniel Pancu, show la conferința de presă: ”În fiecare zi trebuie să rămâi după antrenament să dai la poartă”

”Pe Florinel Coman l-am dat exemplu la echipă. Spunea că trebuie să rămână după antrenament să dea la poartă. Nu! În fiecare zi trebuie să rămâi după antrenament să dai la poartă, ca atacant. Trebuie să mai stai 30-40 de minute”, și-a început Daniel Pancu show-ul la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

”Chiar a fost un exemplu negativ pentru jucătorii mei tineri, pentru că Florinel este un idol pentru foarte mulți copii. Nu e normal, el trebuie să fie un exemplu în sensul bun”, a mai declarat tehnicianul giuleștenilor.

”Un psiholog ne spunea să închidem ochii și să ne gândim că e verde nu știu ce”

”Nu mai e un copil, are trei ani de când joacă la FCSB, a avut performanțe la tineret. Nu e normal ca un jucător cum e el, cu o anumită cotă, să spună după trei meciuri mai slabe că trebuie să rămână după antrenament să se mai pregătească”, a continuat Pancu.

ADVERTISEMENT

Apoi, antrenorul Rapidului i-a dat dreptate lui Gigi Becali, care a spus că nu va aduce niciodată un psiholog la FCSB: ”A venit unul odată și ne spunea să închidem ochii și să ne gândim că e verde nu știu ce. N-am mai lucrat de atunci cu niciun psiholog. La Rapid l-am avut”.

”Mereu m-a salvat munca”

”Eram într-o pasă mai proastă și îmi spunea să închid ochii, să văd verde… N-am adormit. În ziua de azi se cheamă mental coach, poate pe unii i-ar ajuta. Nu știu ce să spun. Noi eram făcuți altfel, găseam resurse să ne motivăm singuri”, a menționat Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

”Sunt convins că în ziua de azi îi pot ajuta pe jucători, mai ales pe cei tineri, dar când eram jucător nu simțeam nevoia. Mereu m-a salvat munca. Când eram rezervă în străinătate, mă închideam câte trei ore în sala de forță și așteptam să-mi vină rândul”, a afirmat tehnicianul Rapidului.

”Jucătorii din ziua de azi sunt mai sensibili”

”Probabil jucătorii din ziua de azi sunt mai sensibili și au nevoie de acest lucru. Noi avem la echipă trei jucători care au mental coach, dar prea mare progres n-am văzut. Nu spun jucătorii, nu contează”, a încheiat Pancu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că nu este nevoie de un psiholog la FCSB, chiar dacă Bogdan Vintilă, antrenorul vicecampioanei României, a spus după meciul cu Chindia că ar fi nevoie de un mental coach.

ADVERTISEMENT