Sport

Agenția de pariuri, reacție rapidă: Daniel Pancu nu mai este Ambasadorul Superbet! “Declarațiile sale contravin în totalitate valorilor brandului Superbet”

Cel mai important jucător de pe piața pariurilor sportive din România, Superbet, nu umblă cu jumătăți de măsură și consideră drept un "derapaj major" afirmațiile rapidistului din interviul șocant pentru FANATIK.RO
05.03.2022 | 19:57
Agentia de pariuri reactie rapida Daniel Pancu nu mai este Ambasadorul Superbet Declaratiile sale contravin in totalitate valorilor brandului Superbet
ADVERTISEMENT

Superbet, cel mai important jucător de pe piața pariurilor sportive din România, a reacționat prompt la declarațiile controversate pe care Daniel Pancu le-a făcut în exclusivitate pentru FANATIK. Conducerea Superbet a luat decizia de a întrerupe imediat colaborarea cu fostul rapidist, chiar de astăzi, 5 martie 2022. Daniel Pancu nu mai este Ambasadorul Superbet după declarațiile uluitoare oferite site-ului nostru.

Daniel Pancu nu mai este Ambasadorul Superbet, după declarațiile șocante pentru FANATIK! Comunicatul integral al companiei

Superbet a emis un comunicat oficial prin care anunță despărțirea de Daniel Pancu, dezvăluirile oferite de fostul atacant al Rapidului și al naționalei României pentru FANATIK, referitoare la Ramzan Kadîrov, sângerosul lider cecen, fiind considerate inacceptabile:

ADVERTISEMENT

“Daniel Pancu nu mai este Ambasadorul brandului Superbet”

“În urma unor declarații publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunță încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând chiar de astăzi, 5 martie anul curent.

Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declarații care, din ignoranță sau rea voință, nu țin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de felul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înțelege tradițiile cecene, asociindu-le cu acte de violență împotriva femeilor.

ADVERTISEMENT

Toate campaniile în care este utilizată imaginea fostului nostru ambasador Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare. Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toți partenerii noștri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp.

Echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu ura și violența, de orice fel. Toate declarațiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori”, este poziția celor de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Pancu, halucinant: “Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva…”

Daniel Pancu a făcut o serie de declarații incredibile pentru FANATIK despre liderul cecen Ramzan Kadîrov (patronul echipei de fotbal Terek Groznîi), cel care conduce Cecenia de o manieră brutală, în stil de mare dictator:

“Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei.

ADVERTISEMENT

Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”, a subliniat Pancu pentru FANATIK.RO.

Pancu, despre “măcelarul” Kadîrov: “Ne-a spus că el a luptat în război și a omorât ruși. Ăsta nu mai e niciun secret! Vorbea de mii de oameni pe care i-a ucis!”

Fostul atacant a evoluat între 2008 şi 2009 în Cecenia, la Terek Groznîi. Pancu l-a elogiat pe Razman Kadîrov, despre care nu s-a sfiit să spună că a ucis mai mulţi soldaţi ruşi în război:

“Ne-a spus că el a luptat în război și a omorât ruși. Ăsta nu mai e niciun secret! Vorbea de mii de oameni pe care i-a ucis! El are centura neagră la karate la vreo două categorii. Ne povestea întotdeauna de război când mai venea pe la echipă. Se ducea și se bătea parte în parte cu rușii. Venea la toate meciurile de acasă! Îi plăcea foarte mult fotbalul”, a uimit Pancu pentru FANATIK. Dezvăluirile fostului antrenor rapidist au stârnit o adevărată furtună împotriva sa în social media, unde sunt sute de comentarii, multe din partea femeilor, care îl sancționează dur pe Pancu.

  • 44 de ani are Daniel Pancu
  • 9 goluri a marcat atacantul în naţionala României
ADVERTISEMENT
Tags: