Daniel Pancu va rata meciurile de baraj. Ce a păţit legenda alb-vişiniilor. Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Rapid Bucuresti
11/06/2018, 16:30
Daniel Pancu va rata meciurile de baraj. Ce a păţit legenda alb-vişiniilor. Foto GALERIE FOTO
Daniel Pancu s-a accidentat şi a ratat meciul Academiei Rapid cu CSA Steaua

Daniel Pancu a suferit o accidentare înaintea finalei Cupei României, faza pe Bucureşti, câştigată de Academia Rapid în faţa CSA Steaua cu scorul de 3-1.

Legenda Rapidului a suferit o accidentare şi a încărcat o fotografie de pe patul de spital în care îşi cere iertare fanilor că a ratat meciul cu CSA Steaua: “Îmi pare rău că nu am putut fi în teren alături de băieți, îi felicit pentru tot ceea ce au făcut ieri, dar și pe toată durata sezonului. Au reușit o performanță mare, însă cel mai important lucru este că au făcut atâția rapidiști fericiți. Eu, din păcate, am suferit un accident casnic, în urma căruia mi-am tăiat un tendon, de la mâna dreaptă, și va trebui să port o atelă timp de trei săptămâni, astfel că voi rata ultimele meciuri ale sezonului. Chiar dacă nu voi fi în teren, voi fi alături de voi la meciurile de baraj și sunt sigur că vom sărbători obiectivul atât de mult dorit, promovarea. Hai Rapid!”, a declarat Pancu, potrivit paginii oficiale de facebook a Academiei.

Academia Rapid, fără Daniel Pancu, va juca la baraj contra lui Dănuţ Lupu

Daniel Pancu a evoluat într-un singur meci împotriva rivalilor de la CSA Steaua în acest sezon, partida din turul sezonului regulat, încheiată la egalitate, scor 1-1.

După ce au câştigat Cupa României – faza pe Bucureşti, pentru Academia Rapid urmează duelul cu campioana Giurgiului, FC Singureni, formaţie antrenată de Dănuţ Lupu, fostul campion al României alături de Rapid, în 1999. Cel care a anunţat că ar putea juca şi el în acest duel, dar numai cu o condiţie, să fie adversar pe teren cu antrenorul celor de la Academia Rapid, finul său Constantin Schumacher.

Închide ×