Life

Daniel Pavel a surprins-o pe Ana Maria Pop de ziua ei. Gestul făcut de prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel a avut grijă să își surprindă plăcut iubita de ziua ei de naștere. Prezentatorul Survivor România a făcut un gest cât se poate de romantic.
26.01.2023 | 23:37
Daniel Pavel a surprinso pe Ana Maria Pop de ziua ei Gestul facut de prezentatorul Survivor Romania
Daniel Pavel de la Survivor România, mesaj emoționant pentru Ana Maria Pop. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România, iar show-ul Survivor România l-a consacrat.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt împreună de mai bine de un an de zile

Dacă în primă fază a prezentat Survivor România la Kanal D, după ce Pro Tv a preluat formatul, prezentatorul tv a primit o propunere pe care nu avea cum să o refuze.

ADVERTISEMENT

Și iată cum Daniel Pavel își continuă munca la Survivor România, fiind îndrăgit de publicul larg.

Dacă pe plan profesional, prezentatorul tv se bucură de o carieră înfloritoare, iată că și pe plan sentimental, Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv formează un cuplu cu Ana Maria Pop, din toamna anului 2021, iar cei doi sunt apreciați de publicul larg. Amintim că anterior, Daniel Pavel a avut o relație de ani buni, care însă s-a terminat.

Alături de Ana Maria Pop însă, prezentatorul Survivor România este extrem de fericit. Cei doi călătoresc se înțeleg de minune, iar deși lucrează în domenii complet diferite, asta nu a fost un impediment pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, mesaj emoționant pentru Ana Maria Pop de ziua ei

Ana Maria Pop a urmat studii în domeniul actoriei, însă lucrează în domeniul juridic de aproape 15 ani. De asemenea, aceasta s-a ocupat și de o linie de comunicare, dar și de PR la diferite companii, iar actoria a lăsat-o deoparte.

Iată că Daniel Pavel își apreciază enorm iubita, iar asta am putut vedea în mesajul transmis chiar de ziua ei. Prezentatorul Survivor România a publicat mai multe imagini alături de iubita sa, dar și o urare pe măsură.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut grijă să surprindă niște momente frumoase, adunate și i-a urat un călduros ”La mulți ani” iubitei sale.

”Astăzi e ziua ta, zi splendidă ca tine. La toți anii fericiți, sănătoși și împliniți!”, a fost mesajul transmis Daniel Pavel pe rețelele de socializare.

La rândul ei, Ana Maria Pop a publicat câteva imagini alături de Daniel Pavel, dar și de membrii familiei sale.

Amintim că la un moment dat, Ana Maria Pop a vorbit despre relația cu Daniel Pavel și avea doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Aceasta l-a numit un om cald, atent, dar și romantic și nu în ultimul rând, ambițios.

”Este bărbatul pe care îl căutam. Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios”, spunea vedeta.

ADVERTISEMENT