Life

Daniel Pavel a vorbit despre noul sezon Survivor România de la Pro TV. Ce sfaturi are pentru cei care vor să participe

Daniel Pavel a făcut primele declarații despre noul sezon Survivor România de la Pro TV. Acesta a mărturisit de ce a acceptat să fie prezentator, dar le-a dat și câteva sfaturi concurenților.
04.11.2021 | 17:47
Daniel Pavel a vorbit despre noul sezon Survivor Romania de la Pro TV Ce sfaturi are pentru cei care vor sa participe
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a vorbit pentru prima dată după ce a acceptat să prezinte noul sezon Survivor România de la Pro TV.

Acesta a avut câteva sfaturi pentru cei care doresc să se înscrie, amintindu-le că probele la care vor fi supuși sunt extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a prezentat și sezonul 2 al show-ului și a explicat de ce a acceptat o nouă provocare.

Daniel Pavel a vorbit pentru prima dată despre noul sezon Survivor România de la Pro TV

Daniel Pavel a acceptat propunerea de a-i însoți pe concurenți și în sezonul 3 al emisiunii Survivor România. Prezentatorul a vorbit pentru prima dată despre proiect în emisiunea Vorbește Lumea, unde a intervenit prin Skype.

ADVERTISEMENT

“Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este!

Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a spus prezentatorul în vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a ținut să le dea și câteva sfaturi celor care doresc să se înscrie. Acesta spune că cei care doresc să participe la Survivor ar trebui să fie foarte bine pregătiți, pentru că probele sunt extrem de dificile.

“Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi”, a mai spus Daniel Pavel.

De ce a acceptat Daniel Pavel să pornească într-o nouă aventură

Daniel Pavel se află în prezent la Viena, acolo unde locuiește. Prezentatorul a dezvăluit de ce a acceptat din nou să pornească alături de concurenți în aventura vieții lor.

“Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum”, a mai spus acesta pentru emisiunea Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT