Life

Daniel Pavel, contestat de fanii Survivor România. Ce a pățit pe stradă: “M-au oprit și…”

Daniel Pavel este contestat de unii dintre fanii Survivor România. Prezentatorul TV a fost oprit pe stradă de telespectatori.
15.11.2022 | 23:23
Daniel Pavel contestat de fanii Survivor Romania Ce a patit pe strada Mau oprit si
Ce îi reproșează fanii Survivor România lui Daniel Pavel. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este contestat de fanii Survivor România, care îl opresc pe stradă pentru a-i reproșa anumite lucruri. Ce acuzații îi aduc cei care urmăresc emisiunea difuzată la Pro TV?

De ce e Daniel Pavel contestat de unii dintre fanii Survivor România

Al patrulea sezon Survivor România va debuta la începutul anului viitor și va fi prezentat tot de Daniel Pavel, cel care a moderat sezoanele 2 și 3.

ADVERTISEMENT

Nu mai este foarte mult până când prezentatorul și concurenții vor pleca în Republica Dominicană pentru o nouă aventură.

Daniel Pavel se numără printre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Oamenii îl opresc pe stradă pentru a-l felicita, dar și pentru a-i reproșa diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Pe stradă, oamenii îl strigă “Domnu’ Dan”, așa cum îi spun și concurenții de la Survivor România.

“Da, mă strigă ‘Domnu’ Dan’ și chiar mă bucur că este așa pentru că dincolo de asta…e bucuria noastră, bucuria de a împărtăși cu fanii noștri.

ADVERTISEMENT

Noi, echipa, ne simțim onorată că oamenii ne-au integrat în viețile lor.”, a declarat Daniel Pavel pentru ciao.ro.

Unii dintre cei care îl întâlnesc pe stradă îi spun că ține cu echipa Faimoșilor, în timp ce alții îi reproșează că ține, de fapt, cu Războinicii.

ADVERTISEMENT

“Da. Unii îmi spun că țin cu Faimoșii, alții că țin cu Războinicii….Și sunt atât de egale cele două încât se anulează. Evident, țin cu Survivor.”, a mai spus prezentatorul pentru sursa menționată.

Daniel Pavel a vorbit despre noul sezon Survivor România

Recent, Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre sezonul patru Survivor România. Prezentatorul promite un sezon memorabil, pe care telespectatorii cu siguranță îl vor ține minte.

Până acum, la casting s-au înscris foarte mulți concurenți, așa că tot mai mulți vor să plece în aventura vieții lor.

“Un număr colosal, onorant de oameni este la casting. La fel și din partea faimoșilor.

Deci, oamenii au văzut cu ce se mănâncă – e și aici o licență, cu ce nu se mănâncă la Survivor – au văzut, vor să fie parte din fenomen.

Adică e un sezon de ținut minte, asta pot să spun. Mai multe o să aflăm la momentul potrivit.”, a declarat Daniel Pavel pentru VIVA.

Daniel Pavel a mai spus că nu se știe când vor începe filmările pentru noul sezon Survivor România.

ADVERTISEMENT