Life

Daniel Pavel de la Survivor România a fost părăsit de viitoarea soție: „Timpul nu a mai avut răbdare cu noi”. Dezvăluire din trecutul prezentatorului de la Pro TV

Daniel Pavel a fost părăsit de femeia iubită cu toate că a cerut-o de soție nu o dată, ci de două ori. Când s-a întâmplat acest lucru.
23.05.2023 | 15:22
Daniel Pavel de la Survivor Romania a fost parasit de viitoarea sotie Timpul nu a mai avut rabdare cu noi Dezvaluire din trecutul prezentatorului de la Pro TV
Daniel Pavel a povestit cum a fost să fie părăsit de viitoarea soție. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și-a deschis sufletul și a povestit cum a ajuns să fie părăsit de viitoare soție. A cerut-o în căsătorie de două ori și părea că iubirea lor este mai puternică decât orice, dar timpul petrecut la Survivor și-a pus amprenta asupra relației.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a fost părăsit de viitoarea soție

Daniel Pavel a cunoscut succesul după ce a ajuns să prezinte emisiunea Survivor România. Este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune de la noi din țară și în curând urmează să încheie un nou sezon al show-ului de la Pro TV, după aproape șase luni în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Dar viața lui nu a fost mereu așa fericită. Daniel Pavel s-a despărțit de mama copilului său, apoi a crezut că și-a găsit sufletul pereche. A cerut-o de soție nu o dată, ci de două ori: inițial de ziua ei, apoi când s-a întors de la Survivor.

Chiar dacă părea că vor ajunge în fața altarului, timpul în care au stat despărțiți și-au spus cuvântul. Marina, femeia pe care a cerut-o de nevastă în 2021 și care trebuia să-i devină soție, l-a părăsit pe Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond.

Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea, însă, nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a suferit mult

Totodată, Daniel Pavel a recunoscut a suferit mult. Timpul i-a șters, însă, orice suferință. Acum trăiește o poveste de iubire ca în filme cu Ana Maria Pop. Despre femeia care îl face acum fericit, prezentatorul Survivor are numai cuvinte de laudă.

„Suferință a fost. Însă, ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că mulți înțeleg foarte bine ce spun. Și că ce pare cumplit de suportat, la un moment dat, este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă”, a mai spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

De altfel, Daniel Pavel ajunsese să creadă atunci că a fost părăsit pentru că nu poate fi fericit și în dragoste și în carieră. A învățat, între timp, că nu este deloc așa. Iar actuala sa parteneră l-a însoțit în Republica Domnicană în acest sezon al show-ului de la Pro TV. 

„Există legi ale compensației și chiar am crezut la vremea în care eram în show, în Dominicană, dar mai ales ulterior, că există o aritmetică subtilă, în planul echilibrelor cosmice, între un succes roditor pe plan profesional. Care, însă, poate usca vegetația iubirii, în planul intim. Însă acum, privind situația cu luciditatea care nu m-a părăsit nicio clipă, nu mai cred așa”, a mai declarat Daniel Pavel, după ce a fost părăsit înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT