Life

Daniel Pavel de la Survivor România, ajutat de iubita lui, Ana Maria Pop, în afaceri: “Negociem împreună contractele”

Daniel Pavel este ajutat de Ana Maria Pop în afaceri. Iubita prezentatorului de la Survivor România negociază contractele împreună cu el.
30.10.2022 | 11:15
Daniel Pavel de la Survivor Romania ajutat de iubita lui Ana Maria Pop in afaceri Negociem impreuna contractele
Daniel Pavel, ajutat de Ana Maria Pop în afaceri. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România, îl ajută pe acesta în afaceri. Expertă în domeniul juridic, partenera prezentatorului TV se ocupă de contractele lui.

Cum este Daniel Pavel este ajutat în afaceri de iubita lui, Ana Maria Pop

Prezentatorul de la Survivor România și Ana Maria Pop formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi sunt și parteneri de afaceri, în același timp.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Pop este cea care se ocupă de contractele iubitului ei, după cum a declarat recent. Blondina este specializată în domeniul juridic, unde are o experiență de peste 15 ani. Acest lucru este foarte util și pentru Daniel Pavel.

De asemenea, Ana Maria Pop s-a implicat și în câteva proiecte de actorie. Este foarte pasionată de acest domeniu și ar mai juca și cu alte ocazii.

ADVERTISEMENT

“Am început cariera în juridic, acum 15 ani, sunt avocat de 15 ani, dar în paralel și cumva pentru a scăpa de tracul din instanță am mers și spre actorie.

Mi-a plăcut, m-a prins, mai ales metoda din Los Angeles care era foarte mult axată pe psihologie și, da, îmi place să joc, probabil că aș mai juca.

ADVERTISEMENT

Nu exclud chestia asta din viața mea, însă cariera mea este în domeniul juridic, iar acum și în sprijinul lui Daniel atunci când e nevoie.”, a explicat Ana Maria Pop pentru ego.ro.

Daniel Pavel a absolvit Facultatea de Drept, așa că știe care sunt clauzele unui contract, doar că partenera lui se ocupă de negocieri și de partea juridică.

ADVERTISEMENT

“Ai fi surprinsă, dar Daniel a terminat Drept și știe anumite lucruri. Contractele însă le fac eu, le negociem împreună și mă ocup de partea juridică, dar și de partea de management, PR, împreună cu colegii lui.”, a adăugat Ana Maria Pop.

De asemenea, iubita prezentatorului TV a mai spus că face totul “din suflet” și că este foarte bine să facă afaceri cu bărbatul care îi este și partener de viață.

Ana Maria Pop vrea să plece cu Daniel Pavel în Republica Dominicană

Deși îi este alături la emisiuni și la diverse evenimente lui Daniel Pavel, Ana Maria Pop a mai declarat că nu își dorește să fie colegă de platou cu acesta.

De altfel, nici nu știe dacă ar fi pregătită, din moment ce nu a mai făcut asta până acum.

Ana Maria Pop se pregătește să plece în Republica Dominicană alături de Daniel Pavel. Filmările pentru noul sezon Survivor România vor începe anul viitor. Blondina nu îi va fi alături iubitului ei doar în timpul liber, ci și atunci când muncește.

“Ai fi surprinsă. Am cam stat toată ziua la filmări. O să plec cu el în Republica Dominicană, voi sta și la plajă în zilele în care este el liber, în general.”, a mai spus Ana Maria Pop.

Iubita prezentatorului TV nu își va lua echipamentul sportiv în Republica Dominicană. Ana Maria Pop se antrenează doar cu Liviu, fratele lui Daniel Pavel.

Atunci când nu are acces la aparate, Ana Maria merge la piscină și face sport alături de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT