Life

Daniel Pavel, despre motivul despărțirii de iubita sa. Prezentatorul de la Survivor România e singur după 7 ani de relație

Daniel Pavel a făcut noi declarații despre separarea de Marina, tânăra care i-a fost alături în ultimii 7 ani. Prezentatorul de la Kanal D a spus de ce a luat această decizie.
28.08.2021 | 10:25
Daniel Pavel despre motivul despartirii de iubita sa Prezentatorul de la Survivor Romania e singur dupa 7 ani de relatie
Daniel Pavel, despre motivul despărțirii de iubita sa. Prezentatorul de la Survivor România e singur după 7 ani de relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că nu mai formează un cuplu cu aleasa inimii sale, cu care se logodise recent.

Daniel Pavel și Marina au ales să meargă pe drumuri separate, iar acum vedeta spune care a fost motivul real pentru care s-a ajuns în această situație neașteptată.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul este cel care a pus capăt poveștii de dragoste, după 7 ani de relație, asta pentru că distanța dintre ei și-a spus cuvântul în cele din urmă.

Daniel Pavel, noi declarații despre separarea de Marina. De ce s-a despărțit prezentatorul de la Survivor România de iubită

„Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva.

ADVERTISEMENT

Sunt în faza de șantier. Sunt șapte ani, în care ea a venit după mine, eu după ea. În biblioteca iubirii noastre sunt cărți valoroase. Mă ajustez la noua realitate.

Vorbind cu voi și cu cei de acasă, îmi dau seama că există fericire și în povestea de acum”, a declarat Daniel Pavel în cadrul emisiunii „Teo Show”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel: ”Oamenii care suferă nu sunt victime”

Mai mult decât atât, moderatorul de la Kanal D este conștient că nu poate trece singur peste despărțirea de iubita sa, de aceea a plecat recent într-o vacanță cu fiul său, în Grecia.

Ulterior, Daniel Pavel și-a vindecat rănile pe meleagurile natale, unde a petrecut timp de calitate cu tatăl său, precizând că nu se consideră o victimă pentru că suferă.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu băiatul în Grecia și el mi-a arătat pe geam o capră, care a vrut să bea apă dintr-o găleată și s-a blocat cu cornițele acolo.

Am vrut să o ajutăm, dar nu am putut pentru că tot alerga. Avem nevoie de mâna unui prieten în viață, chiar și a unui străin.

Nu poți trece singur prin ăsta. Oamenii care suferă nu sunt victime, sunt oameni care învață o lecție”, a mai completat prezentatorul de la Survivor România, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT