Life

Daniel Pavel, detalii despre unificarea de la Survivor. Ce fac Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac la show

Daniel Pavel, detalii despre unificarea de la Survivor. Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac participă și ei la emisiune. Iată ce a spus prezentatorul.
26.03.2023 | 23:21
Daniel Pavel detalii despre unificarea de la Survivor Ce fac Alex Delea Zanni Oana Ciocan si Elena Chiriac la show
Daniel Pavel, detalii despre unificarea de la Survivor. Foto: Facebook Survivor
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a dat detalii despre unificarea care va avea loc la Survivor în următoarea săptămână. Ce fac Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac la show-ul de la Pro TV.

Daniel Pavel, detalii despre unificarea de la Survivor

Daniel Pavel a vorbit despre unificarea anunțată în ultima ediție de la Survivor România. Acesta a vorbit și despre Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac care au venit la noul sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta a anunțat că ei patru foști concurenți vor intra și pe traseul de la Survivor România. Aceștia au fost la rândul lor fericiți să revină în competiție, dar nu din poziția de concurenți.

„Nu o să mă opresc și o să vă spun că luni seara îi veți vedea acolo unde s-au consacrat, pe traseu. A fost o reală bucurie să le spun numele la start, iar pentru ei a fost acea dăruire de care vă veți aminti instant”, a spus aceasta, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a spus ce este marea unificare

Daniel Pavel a dat declarații și despre marea unificare de la Survivor, lucru pentru care echipa de la Pro TV a muncit foarte mult. Acest eveniment va fi unul intens, a spus prezentatorul de la Survivor.

Luptele nu vor mai fi pentru puncte, a spus acesta, ci pentru a se scrie un reper pentru istoria acestui sezon, unul special din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„De ce am spus că a fost săptămâna fără somn? Pentru că am muncit și continuăm să o facem zi și noapte pentru a vă aduce în următoarele zile Marea Unificare – acest EVENIMENT pe care-l veți trăi la intensitate.

În care luptele nu mai sunt doar pentru un punct. Ci și pentru a scrie un important reper al istoriei sezonului. Ei sunt 15 și sunt mai pregătiți ca niciodată, vă asigur”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Săptămâna unificării este cea în care concurenții trebuie să demonstreze cât de puternici sunt, de fapt. Săptămâna trecută, cea eliminată a fost Lucianna, de la Războinici.

ADVERTISEMENT
Tags: