Life

Daniel Pavel, amănunte despre Survivor România 2022. La ce să se aștepte telespectatorii

Dabiel Pavel a oferit detalii despre actualul sezon de la Survivor România, show difuzat la Pro TV. Prezentatorul a scos la iveală informații prețioase pentru fani.
09.02.2022 | 18:36
Daniel Pavel amanunte despre Survivor Romania 2022 La ce sa se astepte telespectatorii
ADVERTISEMENT

Amănuntele despre reality show-ul din Republica Dominicană au mare legătură cu meciurile dintre Faimoși și Războinici, dar și cu recompensele primite de aceștia pe viitor.

Vedeta de la Pro TV a dezvăluit la ce să se aștepte telespectatorii care stau cu sufletul la gură pentru a afla detalii despre competiția sportivă Survivor România.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este la cârma show-ului pentru al doilea sezon, de aici și informațiile prețioase pe care le-a oferit celor din fața micilor ecrane. Moderatorul a dat puțin din casă.

Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2022: ”Este un fenomen media și social”

Se anunță un sezon în care luptele sunt din ce în ce mai înverșunate, în timp ce nervii sunt întinși la maxim pentru atingerea obiectivelor pe care le au ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Atât Faimoșii, cât și Războinicii de la Survivor România 2022 vor avea parte de jocuri pe cinste, dar și recompense care le vor depăși toate așteptările.

Adrenalina crește, la fel și ambițiile celor care s-au înscris în competiția sportivă din Republica Dominicană. Fiecare speră să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Luptă, nu se lasă unii pe alții, s-au specilizat în câmpul muncii, fac probele mult mai bine, aleargă mai bine, sunt mai îndemânatici.

Luptele nu pot să fie decât mai intense. Toți acești hormoni se descarcă în sânge mai puternic, adrenalina urcă, vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut.

ADVERTISEMENT

Vor apărea maniere de a te raporta la joc, așa că este un fenomen media și un fenomen social”, a declarat Daniel Pavel în emisiunea Survivor ExtraShow, moderată de Zanni, pentru protv.ro.

Survivor România 2022, o luptă pentru supraviețuire

Concurenții din junglă dau totul pentru a ajunge mai aproape de marea finală sau chiar să câștige premiul cel mare, dar până atunci au de dus o luptă pentru supraviețuire care nu este deloc ușoară.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022 sunt nevoiți să doarmă sub cerul liber sau în tabere improvizate. De asemenea, participanții trebuie să-și procure singuri hrana.

Pe lângă aceste aspecte, candidații din Republica Dominicană au de înfruntat vremea care poate fi toridă în unele zile, în timp ce altele sunt cu ploi torențiale. Meciurile nu se opresc indiferent de condițiile meteo.

ADVERTISEMENT