Life

Daniel Pavel, dezvăluiri despre noul sezon de la Survivor România. Prezentatorul a spus totul

Daniel Pavel, dezvăluiri despre noul sezon de la Survivor România. Prezentatorul a spus totul despre reality show-ul de la Pro TV.
03.11.2022 | 10:29
Daniel Pavel dezvaluiri despre noul sezon de la Survivor Romania Prezentatorul a spus totul
Daniel Pavel, detalii despre următorul sezon de la Survivor România. Ce aduce nou emisiunea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator a făcut dezvăluiri despre noul sezon al reality show-ului pe care-l moderează de ceva vreme. Jurnalistul a dat cărțile pe față despre emisiunea de la Pro TV, dar și care sunt schimbările de care au parte participanții.

Daniel Pavel, detalii despre următorul sezon de la Survivor România. Ce aduce nou emisiunea

Daniel Pavel a oferit informații despre cel mai nou sezon de la Survivor România. Vedeta promite o emisiune senzațională și memorabilă pe care telespectatorii de la Pro TV o vor ține minte o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT

„Prima dată chiar când am abordăm unghiul ăsta, să spunem așa. Anul trecut la Pro TV am promis un sezon memorabil. Anul ăsta, aș face așa un joc de cuvinte, va fi un show de ținut minte. De ținut minte.

Pentru că oamenii, mai ales din ceea ce privește echipa războinicilor, avem inițiativa unui La Măruță. Avem Golden Ticket. Avem 8 finaliști acum, unul singur va fi parte din tribul războinicilor, restul de 11 sunt aleși în urma castingului.

ADVERTISEMENT

Un număr colosal, onorant de oameni este la casting. La fel și din partea faimoșilor. Deci, oamenii au văzut cu ce se mănâncă -e și aici o licență, cu ce nu se mănâncă la Survivor-au văzut, vor să fie parte din fenomen.

Adică e un sezon de ținut minte, asta pot să spun. Mai multe o să aflăm la momentul potrivit”, a mărturisit Daniel Pavel pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, despre data când se difuzează Survivor România

Daniel Pavel a precizat că nu a fost stabilită încă data când vor începe filmările pentru Survivor România. Prezentatorul de la Pro TV va pleca cel mai probabil în luna ianuarie anul viitor în Republica Dominicană pentru filmări.

În prezent, nu se știe nici când se va difuza reality show-ul care ultima oară a fost câștigat de Alex Dulea. Tânărul a ajuns în marea finală împreună cu Elena Chiriac, care în trecut a participat și la emisiunea Ferma.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se filmează în regim de live, la foc automat și este difuzată cu 3-4 zile în avans. Survivor România apare și pe Voyo cu o săptămână înainte.

ADVERTISEMENT