Life

Daniel Pavel, dezvăluiri despre Survivor România. Va prezenta și sezonul 3?

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre Survivor România și a fost întrebat dacă va mai prezenta și sezonul 3 al show-ului de la Kanal D.
30.05.2021 | 17:37
Daniel Pavel dezvaluiri despre Survivor Romania Va prezenta si sezonul 3
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre rolul de prezentator Survivor România și a spus dacă va mai prezenta și cel de-al treilea sezon. Aflat de cinci luni în Dominicană, prezentatorul nu regretă că a intrat în acest proiect și consideră că i se potrivește perfect.

După ce a aflat că a fost acceptat de Kanal D în rolul de prezentator, Daniel Pavel a fost foarte fericit, chiar dacă știa că va fi un proiect lung și dificil.

ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă dacă acesta va prezenta și următorul sezon și a discutat despre această posibilitate în adrul unui interviu.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre Survivor România. Va prezenta și sezonul 3?

Daniel Pavel prezintă Survivor România în acest sezon, venit în locul lui Dan Cruceru. Deși dorul de casă este apăsător, realizatorul se bucură că s-a alăturat acestei emisiuni și a făcut dezvăluiri despre cele cinci luni de când se află peste ocean.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă va continua să prezinte reality show-ul și în 2022, Daniel Pavel a spus că răspunsul va veni la vară. În acest moment, concentrarea lui se află pe marea finală, care se apropie cu pași repezi.

„Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc.

ADVERTISEMENT

Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară”, a declarat Daniel Pavel pentru paginademedia.ro.

Deși îi este greu să fie departe de casă și familie, Daniel Pavel nu regretă că s-a alăturat acestui proiect și simte că i se potrivește foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Sub nicio formă nu regret că m-am băgat în acest proiect. Simt că toate drumurile mele profesionale şi personale m-au adus aici. Tot ce vreau să fac e Survivor. Nu regret”, a mai spus fostul realizator TV pentru sursa citată anterior.

Care a fost cel mai greu moment de la Survivor România pentru Daniel Pavel

Survivor România reprezintă o experiență inedită atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de producție.

Daniel Pavel a întâmpinat și greutăți în aceste luni și a recunoscut care a fost cel mai dificil moment pe care l-a trăit în Republica Dominicană.

O ploaie torențială a început chiar atunci când traseul era în plină desfășurare, lucru care a îngreunat comentarea jocurilor.

„Cel mai greu moment a fost când pe unul dintre trasee a început o ploaie la rafală, o ploaie torenţială, şi pe lângă faptul că eram ud, apa îmi venea peste tot în gură şi trebuia să comentez ce văd”, a adăugat prezentatorul de la Kanal D.

Daniel Pavel este de părere că această competiție constituie un adevărat experiment social pentru concurenți, dar și pentru restul echipei.

Fostul realizator RFI şi Antena 3 a mărturisit că nu și-a văzut de un an familia din România, însă este fericit că tatăl său îl poate vedea de acasă, atunci când se difuzează Survivor România.

ADVERTISEMENT