Life
notix pixel id

Daniel Pavel, imagini în premieră cu fiul său și mama acestuia. Băiatul prezentatorului Survivor România împlinește 17 ani

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor România, a publicat câteva imagini cu familia pe care a ”ascuns-o” până acum publicului larg. Fiul vedetei de la PRO TV împlinește azi 17 ani.
17.01.2022 | 16:37
Daniel Pavel, alături de fosta parteneră și fiul lor, Anton. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel de la Survivor România a început să vorbească din ce în ce mai des despre familia sa, în special despre fiul său, Anton, născut pe 17 ianuarie.

Prezentatorul de la PRO TV o face de fiecare dată cu mândrie și emoție în glas, iar mesajul pe care i l-a adresat, de data asta pe Instagram, fiului său, a cucerit inimile internauților.

ADVERTISEMENT

Pavel a publicat câteva imagini din arhiva sa personală, alături de feciorul său, iar printre ele se numără și poze în care apare Anca, femeia cu care l-a făcut pe Anton, dar cu care nu a fost niciodată căsătorit.

Daniel Pavel de la Survivor România, mesaj pentru fiul său, Anton, care a împlinit azi 17 ani

„De ziua Sf. Cuvios Antonie cel Mare, eu ridic rugăciune și spun, alături de Anca, mama lui, la mulți ani băiatului nostru! Să vezi întotdeauna în lumea largă și mare toată comoara pe care știm că o porți în tine!

ADVERTISEMENT

17 ani pe 17 ianuarie. La mulți ani tuturor de ziua numelui”, a scris Daniel Pavel pe Instagram.

Daniel Pavel și-a deschis recent sufletul într-un podcast realizat de Cătălin Măruță. În interviul apărut pe Youtube, prezentatorul Survivor România a vorbit pentru prima oară în detaliu despre relația cu fiul său.

Puțini știau că amfitrionul reality-show-ului care a doborât recorduri de audiență la debutul noului sezon are un băiat aproape major.

ADVERTISEMENT

Despre relația cu Anton, Daniel a spus că este una bazată în primul rând pe încredere și respect. Pe fiul său l-a descris drept un rebel incurabil, extrem de isteț și de curios.

„Băiatul meu este un rebel autentic”

„Cred că băiatul meu este un rebel autentic, în ceea ce privește esența revoltei să spunem care nu ține de o vârstă. Este foarte introspect și atent cu ce-l înconjoară. E foarte curios cu informațiile pe care lumea vie, planeta, societatea, fie că e acasă în România sau acasă în Austria, le oferă. E preocupat intens de propria viziune asupra lumii care, da, specific, tuturor spiritelor de foc, din toate generațiile de adolescenți ai secolelor, poate fi una rebelă, revanșardă, de acțiune.

ADVERTISEMENT

Și aici deja intervine partea de supraveghere sau de spațiu personal, pe care i-l respectăm. Avem încredere deplină în el, indiferent că dă un semn de pe unde e când și când. Simte aventuros ca personajul lui preferat, Indiana Jones”, a spus de curând Pavel într-un dialog cu Măruță.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE