Life

Daniel Pavel îi ia apărarea lui Sorin de la Survivor România: „Nu am înțeles volumul de hate”

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021, i-a luat apărarea lui Sorin Pușcașu. Acesta a vorbit și despre experiența din Republica Dominicană.
15.07.2021 | 22:48
Daniel Pavel ii ia apararea lui Sorin de la Survivor Romania Nu am inteles volumul de hate
Daniel Pavel îi ia apărarea lui Sorin de la Survivor România. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul sezonului 2 Survivor România, a vorbit despre Sorin Pușcașu și despre valul de hate la adresa lui. Totodată, moderatorul TV a dezvăluit și cum a fost experiența din Dominicană pentru el.

Prezentatorul TV i-a luat apărarea fostului războinic și nu a înțeles de ce oamenii de acasă l-au văzut ca pe un personaj negativ.

ADVERTISEMENT

Deși a făcut tot posibilul să fie imparțial, Dan Pavel a empatizat cu toți concurenții și i-a părut rău pentru fiecare eliminare.

Daniel Pavel îi ia apărarea lui Sorin de la Survivor România: „Nu am înțeles volumul de hate”

Sezonul 2 Survivor România a ajuns la sfârșit, iar Zannidache este cel care a câștigat. Daniel Pavel a vorbit, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul show-ului de la Kanal D. Daniel Pavel i-a luat apărarea și consideră că Sorin era doar „pisălog” și nu înțelege de ce telespectatorii l-au atacat atât de mult în mediul online.

De asemenea, Dan Pavel a spus despre Albert că nu a fost niciodată manipulat de Sorin și că este o persoană puternică.

ADVERTISEMENT

„Nu am înțeles volumul de hate pe Sorin. A fost văzut personaj negativ. Percepția mea era clară și doar de la joc și din Consiliu. Aflam cate ceva din ce fac ei.

Moderatorul îi vede doar in anumite momente bine definite, pentru că apare la concurenți și nevoia de suport. O simplă chestie ca te plângi poate fi o problemă pentru un alt concurent, de aceea aveam o expunere limitată.

ADVERTISEMENT

Expunerea limitată m-a făcut să nu înțeleg hate-ul la adresa lui Sorin. Era pisălog, dar este zodia fecioară. Îi înțeleg și pe cei din camp, dar Albert e un băiat puternic.

Albert nu a îngenunchiat niciodată, Sorin nu l-a manipulat. Fecioara din Sorin Pușcașu ar putea fi perceput pisălog, dar m-a interesat că putea să conducă o conversație”, a declarat prezentatorul, potrivit WOWbiz.ro.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre experiența Survivor România

Daniel Pavel a ținut să precizeze că s-a atașat de toți concurenții și că eliminările erau foarte dificile. În plus, el nici nu știa cine va fi eliminat până nu i se transmitea în cască.

Acesta a mai spus că emoțiile au fost prezente la plecarea fiecăruia dintre concurenți, lucru care se putea observa din tremuratul vocii atunci când rostea numele celui care urma să plece acasă.

„Emoția e foarte puternica. M-am atașat de toți si la momentul eliminării se vedea, când vocea mea din casca îmi spunea cine era eliminat cu câteva secunde înainte, eu nu știam.

Cei de acasă trebuie sa înțeleagă efortul logistic colosal. A fost o audiență colosală. Mi-a mai tremurat vocea la unii dintre ei si ceilalți observau, chiar Sebi mi-a spus”, a continuat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT