Life

Daniel Pavel, noi detalii despre Survivor România 2023. Cum trebuie să fie câștigătorul competiției

Daniel Pavel a oferit noi detalii despre Survivor România 2023. Ce calități trebuie să aibă viitorul campion, în opinia sa.
04.01.2023 | 14:47
Daniel Pavel noi detalii despre Survivor Romania 2023 Cum trebuie sa fie castigatorul competitiei
Ce a declarat Daniel Pavel despre Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România continuă. Emisiunea va fi transmisă și în acest an și va fi formată tot din două tabere, ”Faimoși” și ”Războinici”. Daniel Pavel, prezentatorul competiției, a spus cum ar trebui să arate viitorul campion.

Survivor România 2023. Ce spune Daniel Pavel despre viitorul câștigător

Deși încă Survivor România 2023 nu a început, mulți fani deja se întreabă cine ar putea câștiga concursul filmat în Republica Dominicană, mai ales că s-au aflat participanții.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel consideră că următorul biruitor al Survivor România trebuie să aibă câte puțin din toți precedenții săi, respectiv, din calitățile lui Delea, Zannidache și ale Elenei Ionescu.

”Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a spus îndrăgitul moderator pentru Protv. 

Survivor România 2022 a fost câștigat de Alex Delea. El a făcut parte din echipa ”Faimoșilor” . În acest an, ”Faimoșii” sunt: Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Maria Constantin, Ionuț Iftimoaie, DOC, Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Ștefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru și Jorge.

ADVERTISEMENT

”Războinicii” din 2023 sunt: Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Alin Chirilă, Andrei Krișan, Daria Chiper, Răzvan Danciu, Andreea Moromete, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa și Maria Lungu.

Când începe Survivor România 2023 și care este marele premiu

Survivor România 2023 va debuta pe micile ecrane în data de 9 ianuarie, de la ora 20:30, pe Protv. Se va transmite în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

ADVERTISEMENT

Competiția este filmată în Republica Dominicană, iar ”Faimoșii” și ”Războinicii” se bat atât pentru trofeu, cât și pentru marele premiu de 100.000 de euro. Pe lângă acești bani, participanții sunt compensați în fiecare săptămâna cu câte o altă sumă.

ADVERTISEMENT