Life

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, primele declarații după ce s-a despărțit de iubita sa, Marina

După șapte ani de relație, Daniel Pavel și Marina au decis să se despartă. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul de la Survivor România.
26.08.2021 | 19:30
Daniel Pavel prezentatorul de la Survivor Romania primele declaratii dupa ce sa despartit de iubita sa Marina
Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, primele declarații după ce s-a despărțit de iubita sa, Marina. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și iubita sa, Marina, au decis să pună punct relației după șapte ani. În momentul în care Survivor România s-a încheiat, iar prezentatorul a revenit în țară relația cu iubita sa părea că merge foarte bine.

Mai mult, Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie și i-a oferit și un inel superb.

La aproape o lună de atunci, prezentatorul a anunțat că el și Marina nu mai formează un cuplu, pentru că au drumuri diferite în viață.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, primele declarații după ce s-a despărțit de iubita sa, Marina

Daniel Pavel și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să anunțe că se vor căsători după șapte ani de relație, aceștia au decis să-și spună adio. Anunțul a fost făcut de prezentatorul de la Survivor România pe Instagram. 

“Final de poveste. Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

ADVERTISEMENT

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiență, inspirație reciprocă care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit să împărtășesc cu voi această realitate.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru că amândoi dorim ca acest subiect, atât de personal, să rămână astfel.”, a scris prezentatorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Cine este Marina, fosta iubită a lui Daniel Pavel

Fosta iubită a prezentatorului este foarte frumoasă, sexy, dar și inteligentă. Aceasta este stabilită la Viena și lucrează la o firmă foarte mare.

ADVERTISEMENT

“Ea este născută în Basarabia. Are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain.

Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”, a spus Daniel Pavel pentru revista Viva.

ADVERTISEMENT