Life

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, cea mai frumoasă ”recompensă” de Paște! Iubita lui a pornit spre Dominicană

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, are parte de propria sa comunicare în Republica Dominicană! Partenera vedetei PRO TV a pornit spre el pentru a petrece sărbătoarea împreună!
22.04.2022 | 13:06
Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania cea mai frumoasa recompensa de Paste Iubita lui a pornit spre Dominicana
Daniel Pavel de la Survivor România petrece Paștele cu iubita lui, Ana Maria Pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este concurent, Daniel Pavel de la Survivor România va avea parte de propria recompensă cu ocazia Paștelui. Prezentatorul de la PRO TV a tras lozul cel mare de sărbători! Se bucură de comunicare față în față cu persoana care îi ocupă inima de ceva vreme încoace. Este vorba despre iubita lui, Ana Maria Pop.

Daniel Pavel de la Survivor România petrece Paștele cu iubita lui, în Dominicană

Realizatorul de la PRO TV este privilegiat și va petrece momente de neuitat alături de persoana iubită, spre deosebire de concurenți care au îndurat jocuri dificile pentru a se putea bucura de niște mesaje primite de la rude și prieteni.

ADVERTISEMENT

Pavel va petrece Paștele în Republica Dominicană. Asta deoarece show-ul de la PRO se filmează la foc automat. Ba mai mult, emisiunea nu va lua pauză, postul de televiziune având pregătite ediții speciale cu reward-uri cum nu au mai fost în acest sezon.

Ana Maria Pop, una dintre cele mai importante femei din viața realizatorului tv, a postat pe pagina sa de Instagram imagini cu surpriza pe care i-o pregătește acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra s-a urcat în avion și va ateriza în Punta Cana, Republica Dominicană, acolo unde locuiește de mai bine de trei luni Daniel Pavel.

Iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România a plecat în Dominicană, de Paște. Foto: Instagram

Tânăra avocată nu ascunde relația cu prezentatorul

„După o călătorie lungă, a venit momentul pentru a petrece Paștele în familie”, a scris Ana Maria Pop pe Instastory, arătându-le urmăritorilor destinația pe care a ales-o.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de fosta iubită, Daniel s-a reorientat către tânăra Ana Maria Pop. Noua sa cucerire îl susține în tot ceea ce face. Femeia postează des capturi din emisiunea pe care o prezintă iubitul ei. La un moment dat chiar l-a vizitat și în Viena, unde este stabilit Pavel.

Ana Maria Pop nu este străină de lumea mondenă. În urmă cu mai mulți ani, șatena a cochetat cu actoria, fiind una dintre figurile pentru care Bobby Păunescu a girat în lumea artistică.

ADVERTISEMENT

Ana este de profesie avocat. Pe lângă asta e o împătimită a sportului. Petrece ore bune pe săptămână la sala de fitness pentru a arăta bine.

 

ADVERTISEMENT