Life

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, se pregătește de nuntă: „Marina va fi prima și singura soție”

Daniel Pavel, prezentatorul sezonului doi Survivor România, se pregătește de nunta cu logodnica lui, Marina.
10.08.2021 | 14:15
Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania se pregateste de nunta Marina va fi prima si singura sotie
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, se pregătește de nuntă: „Marina va fi prima și singura soție” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel (44 de ani), prezentatorul Survivor România 2021, se pregătește să se însoare cu iubita lui, Marina. Moderatorul TV a cerut-o în căsătorie la scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană.

Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani și sunt îndrăgostiți până peste cap. Nici măcar diferența de vârstă nu a fost un obstacol pentru ei, Marina având doar 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, se pregătește de nuntă

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, se pregătește de nunta cu iubita lui. Cei doi s-au logodit la puțin timp de când gazda show-ului de la Kanal D s-a întors din Dominicană.

Îndrăgitul prezentator TV nu a fost niciodată căsătorit. Daniel Pavel are un fiu de 16 ani cu fosta lui iubită și se înțelege bine și cu aceasta. Toți locuiesc la Viena de ani buni.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro. Cei doi încă nu au stabilit data nunții, dar sunt siguri că va urma și acest pas în viitor.

Potrivit aceleiași surse, Daniel Pavel și Marina s-au logodit de trei ori până acum, dar programul încărcat nu le-a permis să se ocupe de planificarea nunții.

ADVERTISEMENT

După ce s-a terminat sezonul 2 Survivor România, Daniel Pavel a petrecut câteva zile la părinții iubitei lui, după care amândoi au plecat la Vama Veche. Acesta este și locul în care s-au întâlnit pentru prima dată. Ulterior, cei doi au plecat înapoi la Viena.

Prezentatorul așteaptă să înceapă sezonul 3 al reality show-ului de la Kanal D și este fericit că emisiune a fost atât de apreciată.

ADVERTISEMENT

„Le sunt extrem de recunoscător oamenilor pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit. Survivor este un fenomen”, a mai declarat acesta.

Ce se știe despre sezonul 3 Survivor România

Pregătirile pentru cel de-al treilea sezon al show-ului de supraviețuire ar putea începe chiar din toamnă. Recent, Daniel Pavel a oferit un interviu despre experiența de la cârma emisiunii.

Acesta a spus, la momentul respectiv, că nu a stabilit nimic cu producția emisiunii, însă i-ar plăcea să prezinte și ediția de anul viitor. 

„Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu”, a declarat Daniel Pavel pentru Pagina de Media.

ADVERTISEMENT