Life

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a reacționat Ana Porgras când a aflat

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, și-a cerut iubita în căsătorie. FANATIK vă spune cum a reacționat Ana Porgras când a aflat
25.07.2021 | 20:36
Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania sia cerut iubita in casatorie Cum a reactionat Ana Porgras cand a aflat
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a reacționat Ana Porgras când a aflat Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Întors recent din Republica Dominicană, prezentatorul celebrului show a decis să facă un pas important în relația cu iubita sa, Marina. Acesta i-a pus marea întrebare femeii.

Daniel Pavel declara că îi este foarte dor de oamenii dragi, după cele aproximativ șapte luni petrecute la depărtare. El plănuia o vacanță alături de partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a reacționat Ana Porgras când a aflat

Daniel Pavel a decis să-i facă o surpriză iubitei sale. Acesta i-a dăruit un inel de logodnă. Momentul a fost imortalizat, iar imaginea publicată pe rețelele de socializare.

Daniel Pavel și iubita sa, Marina, prezentând inelul de logodnă
Daniel Pavel și iubita sa, Marina, prezentând inelul de logodnă
Sursa foto: Instagram

„Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis să îmi poarte inelul.”, a scris el în dreptul imaginii de mai sus. Reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit mii de aprecieri în doar câteva ore de la distribuire. Mulți internauți le-au transmis felicitări și le-au urat viață lungă împreună.

Printre cei care au reacționat sunt și foștii concurenți de la Survivor România 2021. Aceștia au primit vestea cu veselie și au glumit cu prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Daniel și Marina au sunt împreună de aproximativ șapte ani. Ambii locuiesc la Viena. Tânăra se lucrează la o companie cumoscută, la departamentul de logistică.

Cum a reacționat Ana Porgras și restul concurenților de la Survivor când au aflat vestea cea mare

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Când au aflat foștii concurenți de la Survivor, aceștia ș-au grăbit să-i felicite pe cei doi.

ADVERTISEMENT

„Felicitări! Să fie într-un ceas bun și să fiți fericiți!”, le-a transmis Ana Porgras. Prezentatorul i-a mulțumit pentru urări cu rapiditate.

O discuție mai interesantă a avut loc cu Simona Hapciuc. După ce i-a mulțumit pentru urări, Daniel Pavel a sugerat că a mai cerut-o în căsătorie și anterior: „Simo, mulțumesc. Cererea fusese depusă la ghișeu mai demultișor.”

Tot așa a crezut și fosta concurentă, care i-a transmis că nu a făcut ceva bine mai inainte: „nu era piatra potrivită, și apropo de piatră…DAAAAAMN!”, a fost replica acesteia.

„Domnul Dan, felicitări! Și să fie într-un ceas bun!”, a scris și Cosmin Stanciu.

ADVERTISEMENT