Life

Daniel Pavel se pregătește intens pentru noul sezon Survivor România. Ce va lua cu el în Republica Dominicană

Daniel Pavel se pregătește intens pentru noul sezon Survivor România și a dezvăluit ce bagaje va lua cu el în Republica Dominicană.
17.11.2022 | 22:42
Daniel Pavel se pregateste intens pentru noul sezon Survivor Romania Ce va lua cu el in Republica Dominicana
Daniel Pavel, pregătiri pentru noul sezon Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mai sunt doar câteva săptămâni până când începe noul sezon Survivor România, iar Daniel Pavel se pregătește deja pentru plecarea în Republica Dominicană.

Cum se pregătește Daniel Pavel pentru noul sezon Survivor România. Ce va lua în bagaj

Daniel Pavel se pregătește intens pentru sezonul 4 al reality show-ului difuzat la Pro TV, mai ales din punct de vedere fizic, dar și psihic.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii deja a început să-și facă bagajele pentru plecarea în Republica Dominicană, care va fi peste câteva săptămâni. Acesta va avea două valize și își va lua multe cărți, din moment ce va petrece luni bune departe de casă.

De asemenea, prezentatorul și-a făcut deja vaccinurile necesare pentru plecare și nu mai este nevoit să le facă timp de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

“Eu unul mă pregătesc destul de intens în ceea ce priveşte abordarea fizică. Sigur, e foarte solicitant. Dar, mai ales, în ceea ce priveşte situaţia psiho-mentală pe care trebuie să o am acolo. (…)

Graţie domnului doctor Tata Teo, avem o listă scurtă de necesar medical, care a inclus vaccinuri, în anii trecuţi. Acum, nu cred că mai e nevoie să facem. În principu, sunt părţi pe care noi le-am făcut, în avans.

ADVERTISEMENT

Şi e logic, nu mai avem, acum, nevoie de ele pentru un număr de ani. Dar bagajul propriu-zis îl las, ca şi pe vremea când eram ofiţer de marină, pe ultimele trei zile. Trei zile, ca la geto-daci.

O zi bag, ziua următoare încep să scot din lucrurile pe care le-am pus acolo. Am nevoie de un ‘buffer’ de trei zile. (…)

ADVERTISEMENT

Maximum două (n.r. valize). Dintre care una, jumătate din valiză, este cu cărţi.

Şi, în rest, am nevoie de vestimentaţia care să-mi asigure cele 60 de ediţii. Şi sunt. Chiar dacă sunt pantaloni scurţi sau tricou.”, a declarat prezentatorul pentru click.ro.

Cum a apărut porecla “domnul Dan”

Încă din primele zile în care a început să prezinte Survivor România, concurenții l-au strigat pe Daniel Pavel “domnu’ Dan”.

Totul a început de la modul în care i se adresa un turc din echipa de filmare, iar Culiță Sterp și Jador au repetat această poreclă. De atunci, cei mai mulți dintre concurenți îl strigă pe prezentator “domnu’ Dan” atunci când i se adresează.

La Viena, lui Daniel Pavel i se spunea “Herr (Domnul) Dan”.

După cele două sezoane Survivor România pe care le-a prezentat până acum, Daniel Pavel a rămas în relații bune cu  foștii concurenți. Aceștia comunică pe rețelele sociale sau atunci când se întâlnesc la diverse evenimente.

Fanii Survivor România sunt nerăbdători să înceapă reality show-ul. Recent, atunci când a fost la o biserică, Daniel Pavel a fost abordat de doamna de la lumânări, care l-a întrebat când va avea premiera noul sezon.

“Am fost, duminică, aici, la Biserica Bucur Ciobanul, şi doamna de la lumânări m-a abordat: ‘Iertaţi-mă, domnul Dan. Când începe concursul? Trebuie să înceapă odată!’. M-a impresionat!”, a mai declarat prezentatorul pentru sursa menționată.

Iubita lui Daniel Pavel, Ana Maria Pop, îl va însoți pe prezentator în Republica Dominicană. Ziua ei va fi pe 26 ianuarie și moderatorul ar vrea să o aibă alături în acea perioadă, dar nu poate rămâne pe toată durata filmărilor.

ADVERTISEMENT