Life

Daniel Pavel și Ana au dat vestea chiar în ziua nunții! Au ales deja și numele pentru fetiță

Daniel Pavel și Ana au făcut marele anunț chiar în ziua nunții! Soția prezentatorului de la Survivor România și-a dorit să se întâmple așa!
12.06.2024 | 18:00
Daniel Pavel si Ana au dat vestea chiar in ziua nuntii Au ales deja si numele pentru fetita
Daniel Pavel și Ana au ales numele fetiței lor. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ziua în care au devenit oficial o familie, Daniel Pavel și Ana au dat vestea cea mare. Cei doi au luat totul pas cu pas, iar acum în familia lor urmează să aibă loc un eveniment pe care toată lumea îl aștepta. Mireasa a dat din casă și a mărturisit că a ales deja numele pentru fetiță.

Daniel Pavel și Ana au decis! Acum că s-au căsătorit, urmează fetița

De sâmbătă, 8 iunie 2024, Ana Pop a devenit „Pavel”, iar domnul Dan de la Survivor România nu-și mai încape în piele de mândrie. Evenimentul a fost unul grandios, cu toate că a fost organizat în lipsa mirilor.

ADVERTISEMENT

Căci, în timp ce starul Pro TV și iubita lui se aflau la filmările show-ului de supraviețuire, în Dominicană, de organizarea a tot ce a însemnat nunta s-a ocupat o persoană specializată în acest sens.

Prin urmare, multe dintre momente au fost și pentru ei o surpriză. Au fugit cu barca de pe pontonul lacului Snagov, unde s-au căsătorit civil. Daniel Pavel a văzut cum femeia iubită este condusă la altar de tatăl său și a primit binecuvântarea fiului.

ADVERTISEMENT

Dar în afară de băiatul lui, care avea examen în ziua în care prezentatorul de la Pro TV s-a căsătorit, a mai lipsit cineva. Este vorba despre mama sa, care a decedat în urmă cu 10 ani și nu a apucat să-și cunoască nora.

„Foarte mult din Ana este mama”

Totuși, Daniel Pavel crede că, de undeva de sus, i-a fost alături. Și recunoaște că vede în proaspăta lui soție calitățile mamei. Ana este ceea ce avea nevoie, îl temperează și îl liniștește așa cum o singură persoană a putut.

ADVERTISEMENT

„Da, mama. Aș vrea să fie mama. Dar mama e, cumva. De 10 ani e dincolo. E mândră. M-ar fi liniștit și mama face parte din tribul Anei. Au același tip de blândețe. Foarte mult din Ana este în mama.

În ce sens? Blândețe, capacitatea de a armoniza focul ăsta, dinamic. Trebuia să venim la voi, acuma. Și, știam… ‘Băi, am vorbit cu oamenii’. Și familia vrea să facă poze. Mama ar fi făcut fix la fel. Și-a pus mâna pe mine acum și mi-a zis, ‘Stai un pic! Poze. Vino, poză’. Și eu eram în fibrilații. Mă temperează, da”, a dezvăluit Daniel Pavel, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Ana și Daniel Pavel, decizie luată: „Ne dorim un bebeluș”

Daniel Pavel s-a convins deja că Ana va fi o mamă extraordinară. Iar acum, după ce au devenit soț și soție, în acte și în fața lui Dumnezeu, sunt gata să treacă la următorul pas. Vor să-și mărească familia și știu deja că își doresc o fetiță.

„Deocamdată nu este, trebuie să precizăm clar. Mireasa a vrut să fie tradițional și mulțumesc Domnului că așa e. Că nu e după cum planifici. Deci, urmează această cununie religioasă și apoi ne apucăm de treabă, dar, da, ne dorim. Fetiță vreau. Asta știm. Și mireasa e de acord cu această idee”, a mărturisit starul Pro TV în ziua nunții.

„Ne dorim un bebeluș, bebelușă dacă se poate”, ne-a confirmat Ana. Tot mireasa, care a arătat extraordinar în ziua cea mare, a dat chiar mai mult din casă. Au ales deja numele, astfel că fetița nu are decât să vină, căci mama și tata sunt pregătiți: „Ne-am gândit, dar îl ținem pentru noi încă. Românești și au legătură cu sfinți, ambele”.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici