Life

Drama cumplită din viața lui Daniel Pavel. Prezentatorul de la Survivor România și-a pierdut mama

Daniel Pavel, celebrul prezentator de la Survivor România, a scos la iveală tragedia de nedescris prin care a trecut în urmă cu mai bine de 8 ani. Are legătură cu mama sa.
18.01.2022 | 17:37
Drama cumplita din viata lui Daniel Pavel Prezentatorul de la Survivor Romania sia pierdut mama
Daniel Pavel, tragedie de nedescris. Mama prezentatorului de la Survivor România a murit de cancer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Pro TV a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în anul 2014, când mama sa a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Femeia a aflat că are cancer la sân.

Mama lui Daniel Pavel a descoperit problemele medicale prin care trece în urmă cu circa 8 ani. A reușit să treacă peste datorită felului de a fi și a fost operată.

ADVERTISEMENT

Din păcate, boala a recidivat 5 ani mai târziu, prezentatorul de la Survivor România trecând printr-o experiență foarte grea. Femeia și-a pus mare încredere în sistemul medical de la noi.

Daniel Pavel, tragedie de nedescris. Mama prezentatorului de la Survivor România a murit de cancer

„Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea.

ADVERTISEMENT

Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care  viața a luat-o prima.

A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală”, a mărturisit Daniel Pavel în cadrul podcast-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, decizie radicală după moartea mamei sale

Moartea mamei l-a făcut pe Daniel Pavel să ia o decizie radicală. Acela a fost momentul în care s-a mutat la Viena, unde a început să lucreze ca redactor șef la o revistă.

Prezentatorul și-ar fi dorit foarte mult ca cea care l-a adus pe lume să-l vadă pe sticlă, la cârma emisiunii de la Pro TV, unde este moderator pentru al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

„Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la Survivor. Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjuctura.

Nu a fost un boost, e o suferintă asupra căruia ar fi trebuit să mă aplec mai mult”, a mai adăugat Daniel Pavel în interviul acordat lui Cătălin Măruță, pe Youtube.

ADVERTISEMENT