Life

Daniel Pavel, întrebat dacă Pro Tv îi dă salariu mai mare decât Kanal D. Ce i-a răspuns lui Cătălin Măruță

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a vorbit cu Cătălin Măruță despre noul sezon al show-ului, difuzat din 16 ianuarie de PRO TV, răspunzând la una din cele mai sensibile întrebări.
14.01.2022 | 16:04
Daniel Pavel intrebat daca Pro Tv ii da salariu mai mare decat Kanal D Ce ia raspuns lui Catalin Maruta
Daniel Pavel, invitat în podcastul lui Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță l-a întrebat pe prezentatorul Survivor România, în cadrul unui podcast realizat special pentru PRO TV, dacă are salariu mai mare ca realizator al show-ului fenomen decât avea la Kanal D.

Aceasta nu a fost singura curiozitate a lui Măruță, Pavel vorbind în detaliu despre fenomenul reality-show-ului care se întoarce pe micile ecrane de duminică.

ADVERTISEMENT

Pavel a oferit câteva detalii din culisele noului sezon Survivor România, spunând care sunt așteptările sale și cum se văd din interiorul producției rivalitățile care se nasc între concurenți.

Daniel Pavel de la Survivor România, dialog cu Cătălin Măruță

Podcastul a fost realizat înainte ca Pavel și echipa să meargă în Republica Dominicană, acolo unde au început deja filmările.

ADVERTISEMENT

„La nivel de strategie, oamenii ăștia vor lupta cu tine. Ai nevoie de adversitate, dar nu de ură”, a declarat Daniel Pavel la PRO TV.

Simpaticul prezentator a vorbit în cadrul interviului acordat lui Măruță și despre viața sa personală. Una dintre cele mai mari realizări personale ale lui Daniel este fiul său, Antoniu Constantin, în vârstă de 17 ani.

ADVERTISEMENT

„S-a născut pe 17 ianuarie, e un copil astral, dacă îmi permite… Nu știu cum să exprim cât de multe am pentru el. Am senzația că el a venit să ne așeze viețile”, a spus Pavel despre băiatul său.

Cătălin Măruță l-a întrebat apoi franc: „Ți-au dat salariu mai mare la PRO TV?”

Ce bani primește de la PRO TV: „Este un salariu super-satisfăcător”

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”, a fost răspunsul diplomat dat de Pavel, în podcastul transmis pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România va începe duminică, 16 ianuarie, la ora 20:00, imediat după Știrile PRO TV. Traseele din acest an vor crește ca dificultate, iar concurenții vor trece prin momente pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată.

Lupta pentru supraviețuire în jungla dominicană presupune rezistență fizică, dar și psihică. Participanții au de trecut nu doar prin probe dificile pentru a se putea hrăni, ci și prin situații care îi vor face să se cunoască altfel.

Conviețuirea cu caractere diferite, tensiunile, momentele amuzante ori chiar posibilele povești de dragoste ce se pot naște în show sunt alte câteva ingrediente pentru care Survivor România are atât de mare priză la public.

Din noul sezon al competiției fac parte o serie de vedete extrem de cunoscute. Din echipa Faimoșilor îi putem remarca pe Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, CRBL, Roxana Ciuhuculescu sau Andreea Tonciu.

Și la războinici există câteva nume cunoscute. Elena Matei de la Chefi la cuțite și GP Blaze de la Mireasa sunt două din numele surpriză ale acestui sezon.

 

ADVERTISEMENT