Life

Daniel Pavel, un alt om după Survivor România: ”Transformarea din oglindă a fost vizibilă”

Daniel Pavel a vorbit deschis despre schimbările care au intervenit în viața sa în timpul filmărilor de la Survivor România 2021.
15.10.2021 | 10:01
Daniel Pavel un alt om dupa Survivor Romania Transformarea din oglinda a fost vizibila
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D și-a dorit să aibă același regim ca participanții, dar chiar dacă nu a reușit până la capăt s-a întors alt om din Republica Dominicană.

Schimbările survenite în viața vedetei sunt în special legat de kilograme, asta pentru că a slăbit foarte mult în cele aproape 7 luni petrecute în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

În plus, o altă transformare care este vizibilă în oglindă este și faptul că Daniel Pavel și-a lăsat barbă, care de altfel, îl prinde foarte bine.

Daniel Pavel, schimbat complet de Survivor România. Prin ce transformări a trecut

Mai mult decât atât, Daniel Pavel susține că a albit din cauza stresului la care a fost suspus la Survivor România, asta pentru că nici pentru el nu a fost ușor să stea numai în soare sau în ploaie.

ADVERTISEMENT

„Am slăbit de la momentul debarcării pe insulă, până în seara Marii Finale, zece kilograme, ultimele patru în ultima săptămână de Survivor România.

Amprenta asupra mea a fost mai mult vizuală. Eu nu m-am știut și nu m-am văzut cu barbă niciodată, din considerente de proiecte media, nu simțeam că mi-ar sta bine cu barbă.

ADVERTISEMENT

Dar m-am bucurat de aprecierile colegilor mei din Kanal D, din Acun Medya, că mi-ar sta totuși bine cu barbă. Transformarea din oglindă a fost vizibilă.

Slăbeam și aveam barbă, dar aveam o bucurie a datoriei împlinite care îți dă o anumită lumină pe față. Pe de altă parte, efortul considerabil și tot noianul acesta de emoții își pun amprenta asupra ta.

ADVERTISEMENT

Și concurenții s-au schimbat, s-au adaptat, și acest lucru s-a văzut și fizic, acest lucru l-am trăit și eu. Și da, am albit mai mult”, a declarat vedeta într-un interviu pentru revista viva.ro.

Survivor România a depășit orice așteptare pe care o avea Daniel Pavel. Prezentatorul de la Kanal D s-a bucurat din plin de proiect, care a fost unul profund și intens din multe puncte de vedere.

În plus, Daniel Pavel spune că a învățat și o lecție foarte importantă la Survivor România, și anume că toată lumea se schimbă la finalul competiției.

ADVERTISEMENT