Fotbal intern

Daniel Popa a avut același antrenor ca Octavian Popescu! Cum l-a ajutat tatăl noii senzații de la FCSB. Exclusiv

20.02.2021 | 10:52
Daniel Popa a avut acelasi antrenor ca Octavian Popescu Cum la ajutat tatal noii senzatii de la FCSB Exclusiv
Daniel Popa a avut acelasi antrenor ca Octavian Popescu! Cum l-a ajutat tatal noii senzatii de la FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Daniel Popa a dezvăluit că a avut același antrenor ca Octavian Popescu în perioada junioratului. Ba mai mult, tatăl „perlei” lui Gigi Becali l-a ajutat pe vremea când juca la FCM Târgoviște.

FANATIK a stat de vorbă cu dinamovistul Chindiei Târgoviște înainte de partida cu FCSB, în care atacantul își dorește să marcheze în sfârșit în poarta rivalei de moarte a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 26 de ani l-a lăudat pe Octavian Popescu, despre care spune că știa că va ajunge mare fotbalist încă de acum mai bine de șapte ani!

Daniel Popa îl laudă pe Octavian Popescu. A jucat împreună cu tatăl său!

Daniel Popa și Octavian Popescu au foarte multe lucruri în comun! Ambii au fost antrenați pe vremea când erau juniori de profesorul Nicu Croitoru, care le spunea încă de pe atunci că Octavian Popescu va ajunge mare fotbalist: „Am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui. Chiar de pe vremea când era copil. A fost tot aici în Dâmbovița, la Nucet, și chiar ne spunea spunea profesorul Nicu Croitoru că era un copil foarte bun”,  a declarat golgeterul Chindiei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și coincidențele nu se termină aici. Ambii fotbaliști sunt născuți la Târgoviște, iar Daniel Popa a fost chiar coleg cu tatăl noii senzații a FCSB, Beni Popescu, în 2012, când jucătorul de doar 18 ani venea de la Atletic Fieni: „Eu chiar am jucat cu tatăl lui, Beni Popescu! Am jucat la FCM Târgoviște. La fel, era un om foarte bun și chiar m-a ajutat pe mine să ajung fotbalist”, a mai spus fotbalistul de 26 de ani.

În lipsa fostului său coleg de la Botoșani, Olimpiu Moruțan, care e accidentat și a lui Florin Tănase suspendat, Daniel Popa îi consideră pe Florinel Coman și Octavian Popescu cei mai periculoși jucători ai echipei lui Toni Petrea: „Octavian Popescu e extrem de periculos. E un copil extraordinar!”, l-a lăudat jucătorul Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Cum îi motiva antrenorul Nicu Croitoru: „Băiatul lui Beni Popescu o să fie un mare fotbalist!”

Daniel Popa a mai povestit pentru site-ul nostru cum încerca să îi motiveze Nicu Croitoru pe el și pe colegii săi: „A fost și antrenorul meu și mereu ne zicea că băiatul lui Beni Popescu o să fie un fotbalist foarte bun”.

Se pare că antrenorul Nicu Croitoru a simți încă de acum șapte ani talentul extraordinar pe care îl posedă Octavian Popescu, care tocmai a oferit primul interviu din carieră: „Iar asta ne-o zicea de când eram mici, acum vreo șase-șapte ani! Ne-a motivat și pe noi, ceilalți să ajungem fotbaliști”, a concluzionat Daniel Popa.

ADVERTISEMENT

Partida dintre FCSB și Chindia Târgoviște a fost reprogramată pentru data de 20 februarie, ora 20:00, după ce partida a fost devansată cu o zi din cauza meciului dintre Atletico Madrid și Chelsea, care va avea loc pe National Arena pe 23 februarie.

  • 6 goluri și 2 pase decisive a reușit Daniel Popa pentru Chindia Târgoviște
  • 1 gol și 6 pase decisive are Octavian Popescu la FCSB
  • 350.000 de euro e cota lui „perlei” lui Gigi Becali
  • 350.000 de euro valorează Daniel Popa conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT