Fotbal intern

Daniel Popa a vorbit despre transferul de la Dinamo! ”Oricine mă poate avea dacă dă banii ăia”

28.12.2018 | 12:43
Daniel Popa a vorbit despre transferul de la Dinamo Oricine ma poate avea daca da banii aia

Atacantul Daniel Popa a vorbit despre un posibil transfer de la Dinamo București, după ce antrenorul Mircea Rednic l-a pus pe lista neagră. Oficialii ”câinilor” încearcă să scape de fotbalistul adus în vara anului 2016 de la Chindia Târgoviște și care în 2017 a fost împrumutat pentru șase luni la FC Botoșani.

”Eu mai am contract cu Dinamo încă patru ani. Ştiu că se cere suma de 200.000 de euro pe mine. Orice echipă mă poate transfera dacă dă aceşti bani. Însă eu vreau să rămân la Dinamo, sunt tânăr. Mi-am pierdut încrederea din cauza situaţiei echipei”, a declarat atacantul pentru Telekom Sport.

Daniel Popa a vorbit despre transferul de la Dinamo: ”Nu îmi explic ce s-a întâmplat în acest sezon”

”Şi eu sunt vinovat pentru această situaţie. O vom scoate însă la capăt. Altfel vor sta lucrurile în 2019. Sper ca noul an să ne aducă mai multe bucurii şi, cine ştie, poate un loc în play-off. Finalul campionatului trecut a fost o perioadă bună pentru mine pentru că am reuşit să îmi ajut echipa şi să marchez însă nu-mi explic ce s-a întâmplat în acest sezon”, a spus Daniel Popa, referitor la un posibil transfer de la Dinamo.

Daniel Popa în duel pentru balon cu Andrei Marc în meciul Concordia Chiajna - Dinamo
Daniel Popa în duel pentru balon cu Andrei Marc în meciul Concordia Chiajna – Dinamo

Atacantul a dezvăluit că e frustrat de faptul că a marcat un singur gol în acest sezon: ”Am avut meciuri titular, mi-am dorit foarte mult să înscriu, dar nu m-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Un singur gol, este dezamăgitor pentru mine. E frustrant. Mi-am făcut autocritica şi voi da tot ce am mai bun pentru a-mi demonstra în primul rând mie că nu a fost întâmplător ce am făcut în sezonul trecut”.

Daniel Popa știe care a fost cauza sezonului slab realizat de Dinamo

”Mai avem cinci meciuri şi important ar fi să le câştigăm pe toate. Clar aveam şanse mai mari pentru accederea în play-off dacă nu pierdeam la Giurgiu. Acum şansele sunt doar matematice, însă realitatea este că e aproape imposibil. Poate de o minune am avea nevoie pentru a ajunge pe locul şase. Să se încurce toate echipele şi noi să câştigăm tot. E greu”, a afirmat atacantul dinamovist.

Daniel Popa crede că schimbările dese de antrenor au afectat parcursul ”câinilor”: ”Au fost multe schimbări de antrenori. Este dificil să te acomodezi cu stilul fiecărui antrenor. E nevoie de ceva timp, timp pe care nu l-am avut la dispoziţie. Cu toţii am vrut să ne îndeplinim obiectivul însă ne-am pierdut din încredere. Asta a fost principala noastră problemă”.

FANATIK a anunțat la începutul lunii decembrie că Dinamo se va despărți de Daniel Popa în această iarnă. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost înștiințat joi că poate pleca la orice club care va oferi 200.000 de euro în schimbul său.