Sport

Daniel Popa, gest complet surprinzător la prezentarea noilor echipamente de la FCSB! I-a înfuriat pe fanii lui Dinamo

Daniel Popa a făcut un gest complet surprinzător la evenimentul de prezentare al noilor echipamente ale campioanei FCSB, care i-a înfuriat pe fanii dinamoviști.
01.07.2024 | 20:38
Daniel Popa gest complet surprinzator la prezentarea noilor echipamente de la FCSB Ia infuriat pe fanii lui Dinamo
Daniel Popa, fost dinamovist, a pupat sigla FCSB-ului la prezentarea echipamentelor / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB și-a prezentat noile echipamente, cu care va ataca al doilea titlu consecutiv în noua ediție de SuperLiga. Bucureștenii au rămas cu sponsorul tehnic Nike, însă tricourile nu sunt pe placul fanilor.

Daniel Popa, gest surprinzător

Daniel Popa, atacantul adus de la Universitatea Cluj la dorința lui Gigi Becali, a fost surprins într-o ipostază surprinzătoare. Atacantul de 28 de ani a fost luat în colimator de fanii lui Dinamo după ce au apărut imaginile.

ADVERTISEMENT

Fostul „câine“ a sărutat sigla celor de la FCSB chiar sub privirile camerelor și jurnaliștilor prezenți la Unirea Shopping Center. Daniel Popa, alături de Andrei Vlad, Marius Ștefănescu și nou-venitul Kiki au fost îmbrăcăți cu noile „haine“.

Gestul lui Popa nu este privit cu ochi buni de fanii lui Dinamo, care l-au susținut pe Popa cât a jucat în tricoul lor. Multe dintre comentariile dinamoviștilor îl vizează într-o manieră vulgară, care nu poate fi reprodusă.

ADVERTISEMENT

Comentariile civilizate ale fanilor lui Dinamo se învârt în jurul ideii că Popa este un „mercenar“, în termeni fotbalistici. Termenul se referă la fotbaliștii care își trădează cluburile unde s-au remarcat pentru rivalele lor.

Fanii dinamoviști au spus, printre altele: „El nu e dinamovist, a fost doar purtător de tricou“, „Cică dinamovist până la moarte..“, „O să își dea și galeria FCSB-ului seama că e un trădător mercenar“.

ADVERTISEMENT

Echipamentele nu sunt pe placul fanilor

FCSB și-a prezentat noua linie de echipamente printr-un eveniment la Unirea Shopping Center, însă nu au rezultatele așteptate. Fanii sunt nemulțumiți de modul în care acestea arată, fiind „printre cele mai urâte din ultimii ani“.

Echipamentul seamănă mult cu cel de anul trecut, însă un detaliu face diferența, un ansamblu de linii verticale. Liniile sunt conisderate nepotrivite de fanii clubului, iar Olaru & Co. vor trebuie să le poarte pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat și că va pune la vânzare echipamentele în perioada următoare, fiind așteptat să aibă un cost asemănător cu cel de sezonul trecut. Pentru anul anterior, suporterii clubului trebuiau să plătească 375 de lei pentru tricoul oficial.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,10 este COTA BETANO pentru "FCSB câștigă campionatul"