Fotbal intern

Daniel Popa își atacă foștii antrenori de la Dinamo: „Nu mi s-a acordat încredere, am fost dat la o parte!”

16.01.2021 | 23:30
Daniel Popa isi ataca fostii antrenori de la Dinamo Nu mi sa acordat incredere am fost dat la o parte
ADVERTISEMENT

Daniel Popa, atacantul împrumutat de Dinamo la Chindia, s-a bucurat pentru victoria noii sale echipe în faţa formaţiei de care aparţine. La finalul meciului, el a criticat tratamentul pe care l-a primit în Ştefan cel Mare.

El a dezvăluit că a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal şi ar putea să rămână liber de contractul cu Dinamo, pentru că restanţele salariale i-au fost achitate după expirarea termenului stabilit.

ADVERTISEMENT

Daniel Popa a fost la un pas să deschidă scorul în „Groapă“ în minutul 64, dar Eşanu a scos incredibil din câţiva metri. Chindia a marcat la cornerul din faza următoare şi s-a impus cu scorul de 1-0 în etapa a 16-a a Ligii 1.

Daniel Popa: „Doar Bratu mi-a dat încredere“

„E un pic ciudat pentru mine că vin aici și joc contra lor, dar mă bucur pentru mine și pentru echipă că am luat cele trei puncte. Am ratat o ocazie, Eşanu e un portar foarte bun.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am ratat, dar am descoperit un portar bun. Să i se dea mai multă încredere, pentru că au mai fost jucători cărora nu li s-a dat încredere.

Da, şi eu. Doar antrenorul Florin Bratu mi-a dat încredere. În rest, foarte puţin, indiferent de ce am făcut.

ADVERTISEMENT

Daniel Popa: „Pot deveni liber de contract“

Încă mai am memoriul. Banii i-au băgat, dar nu în 15 zile de la trimiterea notificării. Acum aştept să se judece pe 20. Din ce am înţeles, pot deveni liber de contract. 

N-am luat eu decizia de a pleca de la Dinamo. Am fost dat la o parte de la Dinamo şi Chindia a fost primul club care mi-a sărit în ajutor. Vreau să joc cât mai mult aici, până se termină contractul, şi după pot vorbi despre o plecare. 

ADVERTISEMENT

Ne gândim să muncim la fel de mult şi să obţinem câte un punct sau trei puncte, pentru că de asta muncim în fiecare zi“, a declarat Daniel Popa la finalul partidei.

ADVERTISEMENT