Fotbal intern

Daniel Popa, transfer ratat de la Dinamo din cauza “păcănelelor”? “Vă daţi seama, acum nu mai putem lua vreo decizie”

01.01.2019 | 19:54
Daniel Popa transfer ratat de la Dinamo din cauza pacanelelor Va dati seama acum nu mai putem lua vreo decizie

Daniel Popa a avut parte de mai multe şanse la Dinamo şi la începutul stagiunii era principalul atacant al “câinilor”. Dar, evoluţiile modeste din prima parte a campionatului l-au convins pe Rednic să îl pună pe lista de disponibilizări din această iarnă. Atacantul în vârstă de 23 de ani a intrat şi într-un scandal, fiind acuzat că este dator colegilor şi cămătarilor din cauza jocurilor de noroc. 

Una dintre echipele care l-au vrut pe Daniel Popa a fost Chindia Târgovişte, candidată la promovarea în Liga 1. Preşedintele clubului, Marcel Ghergu a recunoscut discuţiile, care acum au intrat în impas.

Daniel Popa, transfer ratat de la Dinamo din cauza "păcănelelor"? "Vă daţi seama, acum nu mai putem lua vreo decizie"
Cristian Balgradean il faulteaza in careu pe Daniel Iliuta Popa in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Daniel Popa, transfer ratat din cauza “păcănelelor”? Cum se apără atacantul

“Acum câteva zile am vorbit cu el. Vă dați seama că acum nu mai putem lua vreo decizie, așteptăm să vedem ce se întâmplă la Dinamo, ce vor hotărî ei după ce vor analiza situația.Nu vreau să comentez prea mult în acest moment pe marginea subiectului. Spun doar atât: sunt unii care cum ies din Târgoviște își pierd mințile. Aveți mai multe exemple, chiar în ultima vreme“, a declarat Ghergu pentru db-sport.ro.

Daniel Popa a fost deseori criticat de Mircea Rednic pentru prestaţiile din ultimele etape, mai ales că în 15 meciuri jucate în Liga 1 a marcat o singură dată. Mai mult, după încheierea campionatului au apărut mai multe informaţii privind dependenţa jucătorului pentru “păcănele”, în condiţiile în care după ce juca sume importante în casino, pleca pe jos acasă pentru că “nu mai avea nici 10 lei de taxi”.

Atacantul s-a apărat şi a negat că ar fi dependent de jocuri de noroc: “Mă surprinde acest articol. Eu nu am intrat niciodată într-un cazino ca să joc şi nu am vreo datorie la cineva din această cauză. Legat de meciul cu Craiova, a fost opţiunea lui nea Mircea Rednic să nu mă includă în lot”, s-a apărat Daniel Popa,