Daniel Ricciardo: Vettel munceşte de toţi banii!

Marius Băcilă   
în Masini
16/05/2014, 13:50
Daniel Ricciardo: Vettel munceşte de toţi banii!

Daniel Ricciardo se bucură de perioada actuală, australianul lăsîndu-l în urmă pe coechipierul său, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel. Încă de la începutul lui 2014, Ricciardo s-a acomodat repede cu noua echipă şi noul monopost şi a uimit o lume întreagă obţinînd rezultate mai bune decît Vettel, cîştigătorul ultimelor patru titluri mondiale şi al ultimelor nouă curse consecutive de F1 din sezonul 2013.

Vettel s-a descurcat mai bine cu un şasiu nou în Spania şi se pare că echipa descoperise nişte mici deformaţii la nivelul şasiului maşinii pilotului german. Cert este că anul acesta Ricciardo a fost pilotul Red Bull care a impresionat cel mai mult, lucru pe care l-a observat şi el.„Îmi place că-l fac pe Sebastian să lucreze de toţi banii pe care îi primeşte,” a glumit Ricciardo într-un interviu pentru revista germană „Sport Bild”.

Dar australianul dezminte imediat existenţa oricărei tensiuni între el, noul-venit şi Vettel, campionul mondial care trece printr-o perioadă mai dificilă. „Ne înţelegem foarte bine,” spune Ricciardo. „Luăm micul dejun împreună destul de des, lucru rar pentru doi coechipieri în F1. În acest moment, lucrurile merg bine pentru mine, dar ştiu că nu va dura mult pînă ce Seb va reuşi să scoată totul de la maşina lui. Sunt sigur că nu a uitat să conducă!”

Închide ×