Fotbal intern

11 lucruri incredibile după Astra – Dinamo 2-0. De ce a chemat Becali salvarea şi ce l-a rugat Negoiţă pe Niculae

Editorialistul FANATIK.RO tratează cu umor ratarea calificării lui Dinamo în play-off, deşi echipa a fost la mâna ei. Victorie Astra cu 2-0 :-)
24.02.2018 | 22:35
11 lucruri incredibile dupa Astra  Dinamo 20 De ce a chemat Becali salvarea si ce la rugat Negoita pe Niculae

Vă amintiţi “I am Legend”, filmul lui Will Smith, cu zombie care atacau după apusul soarelui, până atunci creaturile stând ascunse prin catacombe? Aşa au stat steliştii după draperii în aşteptarea finalului de la Giurgiu.

După golul 2 al Astrei, Negoiţă l-a sunat disperat pe Ioan Niculae, să-l roage s-o lase şi pe Dinamo să dea un gol, ca s-o ia la fugă Vasile şi să-i închidă poarta.

Imediat după ce Astra a marcat a doua oară, soţia lui Gigi Becali a solicitat intervenţia ambulanţei. Se pare că patronul Stelei a făcut o criză puternică de râs, din care nu mai putea să se oprească.

Suporterii lui Dinamo aşteaptă disperaţi ca Vasile să-şi depună demisia. La cât de bun este, le e teamă că echipa lor să nu retrogradeze.

Din păcate, Vasile a greşit şi astăzi echipa! Cu Neymar şi Harry Kane titulari, şansele lui Dinamo pentru a obţine un rezultat favorabil ar fi crescut considerabil.

În timpul meciului cu Astra, oficialii lui Voluntari, Sepsi şi Chiajna au depus acatiste pentru ca Vasile să nu fie dat afară din Groapă. E singura lor speranţă ca nici una dintre ele să nu retrogradeze.

Vecinii spun că din casa lui Ionuţ Negoiţă se auzea muzică de petrecere după meci. Se pare că patronul lui Dinamo e fericit pentru că nu va trebui să le dea la băieţi prima promisă, plus că acum poate să vândă până şi băncile din vestiar, fără frică.

Surse din anturajul apropiaţilor antrenorului lui Dinamo susţin că Vasile e bun, dar că nu-l vede nimeni.

Colegii din penitenciar ai lui Cristi Borcea spun că fostul acţionar e atât de supărat, încât l-au auzit spunând că luna acesta nu va face niciun copil.

Familia lui Vasile a negat că ar fi venit în Bucureşti în seara meciului Stelei cu Lazio. “Nu e adevărat, n-am mai fost la Bucureşti de vreo trei ani, iar tata nu numai că s-a uitat la meci, dar i-a şi dat sfaturi lui Gigi cum să facă Dică echipa. Iar fraierul de nea Gigi l-a ascultat, aţi văzut!”

Mihăiţă Pleşan a declarat că e fan Vasile de mic.