Editoriale

Daniel Şendre: Zece lucruri pe care nu le-ai văzut la TV în Steaua – Lazio 1-0

Editorialistul FANATIK.RO îţi spune câteva lucuri pe care nu aveai cum să le vezi la televizor în timpul meciului FCSB - Lazio 1-0 :-)
16.02.2018 | 00:11
Daniel Sendre Zece lucruri pe care nu leai vazut la TV in Steaua  Lazio 10

L-ati văzut pe Dică după golul lui Gnohere? Aproape nicio reacţie. Miriuţă ar fi fost pe la Dristor, dinspre Muncii, făcea dreapta spre Mall Vitan.

Bara italienilor din minutul 44 a demonstrat că Dumnezeu era pe Pro TV, nu pe bulgari. Prin 2014, Gigi Becali ne-a zis foarte clar: “Dacă Dumnezeu vrea, trimite toate şuturile LOR în bară”. Evident că Savic n-a vrut să trimită acolo.

Ambiţionat de prestaţia steliştilor şi impresionat de atmosfera de pe stadion, Ionuţ Negoiţă a decis brusc să-i vândă şi pe Pesici, Nistor, Dănciulescu şi Daniel Popa.

La pauză s-a dat startul serbării la PRO TV. Ioana Cozma a sărit în braţele lui Nana Falemi, Costi Mocanu a dansat pe masă cu Felix Drăghici, iar şefii i-au mărit salariul lui Esca şi au anunţat pentru toată lumea prime. La Digi se serveau fursecuri şi şampanie încă de la gol.

În minutul 10, Florin Talpan terminase deja documentaţia pentru procesul pe care urmează să-l intenteze suporterilor italieni veniţi la Bucureşti, după ce a văzut pe GSP ştirea conform căreia, citez: “aceştia au scandat mai multe cuvinte triviale la adresa roş-albaştrilor, numindu-i Steaua”.

Ultraşii stelişti care au ales s-o susţină pe CSA în Liga a patra şi-au luat măsuri dure de precauţie înainte de meciul cu italienii. Au pariat bani grei pe Lazio, ca să fie siguri că nu se vor bucura dacă înscrie echipa pentru care au dat bătăi grele cu “câinii”.

În minutul 59, Alibec reuşise deja să dea jos 2 Kilograme, după ce nea Gigi l-a păcălit aseară în timpul meciului Real – PSG că dacă slăbeşte un pic va fi la fel de bun ca jucătorii aflaţi pe teren. “Vezi vreun jucător gras acolo? Era Benzema, dar nu mai e. Tu eşti singurul gras.”

Nervos pe faultul făcut de Ramos asupra lui Budescu din minutul 52, Costi Mocanu i-a strigat italianului că îl va aştepta pe tunel la final. “Să te văd eu atunci dacă mai eşti aşa dur”, se pare că i-ar fi strigat jurnalistul.

Deşi toată lumea credea altceva, meciul Stelei cu Lazio este adevăratul motiv pentru care Klaus Iohannis a decid să-şi întrerupă vacanţa şi să se întoarcă în ţară. “Se plictisise deja, nu avea ce să urmărească cu atenţie şi îngrijorare acolo în Spania”, a dezvăluit o sursă din anturajul preşedintelui.

Mihăiţă Pleşan a sunat la PRO TV să spună că ţine cu FCSB de mic, dar din păcate a intrat mesageria. Încă se petrece greu acolo.