Fotbal intern

Daniel Stanciu, necruțător după instalarea lui Ionuț Badea pe banca Astrei: „Incredibil. Daum vine?”

09.05.2021 | 11:32
Daniel Stanciu, necruțător după instalarea lui Ionuț Badea pe banca Astrei: „Incredibil. Daum vine?”
Daniel Stanciu se amuză pe seama Astrei după instalarea lui Ionuț Badea. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rezultatele negative înregistrate în ultima perioadă le-a pus capac șefilor Astrei Giurgiu. Din dorința de a produce un șoc la echipă, aceștia au decis să-l demită pe Eugen Neagoe și să-l instaleze în locul său pe Ionuț Badea, liber de contract încă din toamna anului trecut, când a fost dat afară de FC Argeș. Mutarea nu este, însă, deloc privită cu ochi buni de Daniel Stanciu.

Mi se pare incredibil. Cum poţi să pui un antrenor care mai avea puţin şi intra în Cartea Recordurilor, în privinţa punctelor? Daum vine? a reacționat fostul oficial al Universității Cluj, făcând referire la perioada în care actualul tehnician al astralilor a fost secundul germanului Christoph Daum pe banca echipei naționale a României.

Cu doar trei etape rămase din play-out-ul Ligii 1, fosta campioană are 24 de puncte și se află pe poziția a șasea, ultima care asigură salvarea directă de la retrogradare. Rezultatele favorabile ale contracandidaților i-ar putea duce, însă, pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu se amuză copios pe seama Astrei după instalarea lui Ionuț Badea

Am înţeles că Badea cere un salariu de 7.000 de euro. Să-l schimbi pe Neagoe cu Badea mi se pare incredibil. Neagoe a preluat echipa când avea puţine puncte. Doar să aduci un antrenor care mai face câte un grătar în weekend la echipă…

Daum vine? (n.r. râde) Că Badea tot încerca să facă pe translatorul şi apărea pe la toate televiziunile de sport şi încerca să ne spună cât de bun a fost Daum, dar noi suntem tâmpiţi că nu l-am putut înţelege.

ADVERTISEMENT

Cum poţi să pui un antrenor care mai avea puţin şi intra în Cartea Recordurilor, în privinţa punctelor?”, a declarat Daniel Stanciu la Look Sport.

Dani Coman, despre despărțirea de Eugen Neagoe: „N-am ce să-i reproșez”

Ionuț Badea este liber de contract din octombrie 2020, când s-a despărțit de FC Argeș după doar șase etape în care a „bifat” cinci înfrângeri și o remiză. De-a lungul carierei, a mai pregătit Concordia Chiajna, Oțelul, FC Brașov, U Cluj, Internațional Curtea de Argeș și naționala României, ca secund al germanului Christoph Daum.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Dani Coman a pus decizia înlocuirii lui Eugen Neagoe pe seama rezultatelor nefavorabile care pun în pericol obiectivul fixat în actualul sezon: salvarea de la retrogradare.

Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză. 

ADVERTISEMENT

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor.

Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum”, a punctat președintele Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri